• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten. Lees hieronder wat zij over ons zeggen.

Wij hebben 823 reviews in totaal


Klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10
8
"Kastje in verstek laten zagen Past precies"
Tom
Hoogeveen
19 feb. 2021
10
"Samenvatting: flexibele levering en goede kwaliteit voor lage prijs. Ik wilde een week van te voren hout bestellen voor de inbouw bankjes die ik in het weekend wilde maken. Eerst heb ik alle maten ingevoerd bij Gamma, maar toen bleek dat de eerste levertijd daar pas 14 dagen later was. Vervolgens ben ik naar deze website gegaan, waar de levertijd 5 á 6 werkdagen was èn mijn totaalprijs €100 minder (€340 vs €440). Ik was ook nog vergeten om latten toe te voegen aan mijn bestelling, maar dat kon achteraf nog worden toegevoegd en ik kon afstemmen dat mijn bestelling binnen 5 werkdagen zou arriveren (2 mailtjes voor nodig). Levering zelf was ook top. Dag van te voren een tijdvak van 3 uur, vervolgens op de dag zelf een tijdvak van een uur. 20 min van te voren werd ik gebeld dat ze er bijna waren."
Koen Galjaard
Amsterdam
15 feb. 2021
10
"Duidelijke site, makkelijk bestellen en betalen. Afspraak wordt nagekomen en eindresultaat is perfect geworden. Wat ik nog miste is de mogelijkheid randafwerking te laten aanbrengen (kastplank) of eventueel dan een rol kantenband bij te bestellen."
Hans Ten Hagen
VELDHOVEN
10 feb. 2021
9
"Ik werd erg blij toen ik deze site tegenkwam. Alles ging zo makkelijk. Bestelling kwam op tijd zonder beschadigingen. Zit weer aan een nieuwe klus te denken. Had mdf platen besteld. Ik ben een vrouw, maar ik ga me wel even verdiepen welk plaatmateriaal voor welke klus. Dankjewel opmaatzagen.nl"
Helena
Hoogeveen
3 feb. 2021
10
"Ik heb een tv kast gemaakt, en de benodigde onderdelen besteld. Verschillende diktes MDF gebruikt en alles was perfect op maat. Bestelling was uitstekend verpakt, dus geen beschadigingen."
Hans
Zuidplas
3 feb. 2021
10
"Het eikenhout met afgeronde hoeken en afgeschuinde zijde was precies zoals ik het hebben wilde voor een door mijzelf op maat gemaakte ombouw van een digitaal muziekinstrument. foto's van het resultaat, met de afwerkingen van het hout goed zichtbaar: https://twitter.com/wbolster/status/1353038145256882179?s=19"
Wouter
Den Haag
29 jan. 2021
7
"Alle zaagwerk zag er keurig uit. Geen beschadigingen of happen van het zaagblad te zien. Maatvoering klopte helaas niet. Als ik 286 mm opgeef dan moet het dat ook zijn en niet 284 mm. Na contact met Opmaatzagen kon ik kiezen uit een nieuw gezaagd pakket of gedeeltelijk geld terug. Voor het laatste gekozen omdat ik alles al had opgelost met diverse correcties. Prima opgelost door Opmaatzagen."
Rien
's-Gravendeel
27 jan. 2021
10
"Alles precies op maat ik kon alles zo als een bouwpakketje in elkaar zetten"
Lisette
Harskamp
27 jan. 2021
10
"Mijn bestelling ging niet vanzelf maar uiteindelijk heel goed opgelost door de vriendelijke mevrouw van de klantenservice."
Gerrit
Bleiswijk
26 jan. 2021
7
"Van bestellen tot bezorgen goed op de hoogte gehouden. Het hout was prima en de oppervlaktes netjes. Alles precies op maat."
Remon
Sellingen
26 jan. 2021

Enthousiast?

Bekijk ons assortiment:

Hout en plaatmateriaal MDF, Multiplex, OSB, etc.
Hout Steigerhout, Balken en latten
Klusbenodigdheden Schroeven, spijkers, lijm
Meubelcollectie Meubels met karakter
Maatwerk meubels Ontwerp je eigen kast!