• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten. Lees hieronder wat zij over ons zeggen.

Wij hebben 803 reviews in totaal


Klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10
10
"De hele bestelling werd, ondanks de drukte voor de feestdagen, keurig op tijd geleverd. Zaagwerk tot op de millimeter goed en keurig uitgevoerd. Prima materiaal gebruikt dat in een op maat gemaakte verpakking, als was het een Ikea bouwpakket, toegestuurd werd."
Bert
Gieten
23 dec. 2020
10
"Geen groot project, maar zeker een projectje waar het belangrijk is, dat de bestelde plaat hout goed op maat is, haaks en niet krom is. In verband met onze keukenrenovatie wilden we zelf graag een mooie bovenplaat voor een nieuwe keukenkast, die doorloopt in een plank. We kozen voor een rustiek eiken plank. We hebben de plank zelf in de olie gezet. De hoek hebben we er zelf uitgezaagd, wat goed ging met de decoupeerzaag met een fijn tandig zaagje. Schuren was bijna niet nodig. Van de hoek, die we eruit gezaagd hebben, maakten we een wandplankje met drie etages voor wat spulletjes, die we nog ergens kwijt moesten. Staat nog leuk ook. Blij met de kwaliteit, de nette bezorging en de duidelijke website! De volgende keer bestellen we zeker weer bij jullie!"
Ilse
Avenhorn
13 dec. 2020
10
"Mooi afgewerkte sierlijsten besteld, tegen een goede prijs. Levering anderhalve dag na de bestelling geplaatst te hebben, zeer snel dus! Erg tevreden."
Jordy
Breda
10 dec. 2020
9
"Goede kwaliteit en snel geleverd, superfijn om njet zelf te hoeven zagen, schuren en grondverven!"
Nelleke
Schiedam
9 dec. 2020
10
"Ik ga hier meer gebruik van maken. Het gemak van op maat gezaagd en de uitstekende kwaliteit dat ook nog eens perfect wordt afgeleverd maakt terugkomen zeer makkelijk."
Erik
Lelystad
9 dec. 2020
10
"Tijdens het bestellen, kreeg ik gelijk door wanneer de planken geleverd zou krijgen. Bij de levering waren de 4 planken stuk voor stuk zorgvuldig ingepakt en exact op maat geleverd. Kortom : volledig volgens verwachting."
Willem
Noordwijk
1 dec. 2020
10
"Aangezien ik niet de tools heb om planken te zagen, kan ik nu fijn hobieën op de mm nauwkeurig. Dankzij de klantvriendelijke en overzichtelijke site is alles zo besteld! Tot de volgende klus...."
Erik
Sittard
25 nov. 2020
10
"Ik had een aantal op maat gezaagde platen multiplex nodig. Via de website wordt bepaald hoe deze het meest efficient uit de standaard plaatafmetingen kunnen worden gezaagd. Ik ontving de platen nauwkeurig op maat gezaagd, gelabeld en keurig verpakt na ca. een week precies op de vooraf afgesproken dag. Ik kan “opmaatzagen.nl” aan iedereen aanbevelen!"
Jacques
Eindhoven
11 nov. 2020
10
"Via Facebook hebben ze mij geholpen. Ik zocht een grote cirkel, maar nergens die diameter. Maar nooit aan 2 halve gedacht. Dankzij hun wel. Fijn Whatsapp contact voor vragen en snel geholpen."
Jessica Van Der Zwan
Moerkapelle
3 nov. 2020
10
"Omdat ik zelf geen zaagtafel heb kwam ik hier uit voor mijn project. Had veel kleine stukken MDF nodig in verschillende maten. Het was belangrijk dat het ook echt op de mm nauwkeurig gezaagd was en dat was het. Hierdoor paste alles precies en ben ik erg tevreden over het resultaat. Voordat ik bestelde had ik nog een vraag en daar kreeg ik snel een vriendelijk en duidelijk antwoord op, dus ook dat was perfect. Ga hier zeker weer bestellen als ik weer op maat gezaagd hout nodig heb voor een klus."
Roel
's-Hertogenbosch
30 okt. 2020

Enthousiast?

Bekijk ons assortiment:

Hout en plaatmateriaal MDF, Multiplex, OSB, etc.
Hout Steigerhout, Balken en latten
Klusbenodigdheden Schroeven, spijkers, lijm
Meubelcollectie Meubels met karakter
Maatwerk meubels Ontwerp je eigen kast!