• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klantenservice

Contactgegevens

Video handleidingen

Vakkenkast

Instructie: Zo zet je buffetkast EEF in elkaar

Buffetkast EEF is een van de vele kasten die wij in ons assortiment hebben. Deze kasten zagen wij in onze zagerij volledig op maat. Je koopt deze kasten als handig bouwpakket. In deze video legt klus-expert Ivonne uit hoe je EEF in elkaar zet!!

Instructie: Zo zet je TV-meubel JOS in elkaar

In deze video zet klus-expert Ivonne TV-meubel JOS in elkaar! JOS is een TV-meubel uit de meubelcollectie van OPMAATZAGEN.nl. Deze collectie bestaat uit diverse kasten en andere meubels die op maat worden gezaagd in onze zagerij. Je kunt kiezen uit verschillende soorten plaatmateriaal, waaronder verschillende varianten van MDF, OSB en multiplex. Je krijgt JOS en alle andere meubelen als handig bouwpakket thuis geleverd.

Instructie: Zo zet je heel eenvoudig je eigen vakkenkast in elkaar!

Op maat gezaagd hout en plaatmateriaal bestel je natuurlijk bij OPMAATZAGEN.nl. Hoe leuk is het om daarvan je eigen unieke vakkenkast te maken? Het ontwerp is aan jou! Je voegt er naar smaak opties aan toe zoals spots, een TV-nis, deuren en lades of zelfs een klep. Voor je het weet bezorgen we de materialen van de kast bij jou thuis. Onze klus-expert lvonne laat zien hoe eenvoudig het is om jouw kast vervolgens zelf in elkaar te zetten. Kijk mee en bewonder de video van OPMAATZAGEN.nl.

Productie: Hoe wordt jouw vakkenkast gemaakt?

Bij OPMAATZAGEN.nl maken we diverse vakkenkasten geheel op maat. Je kunt kiezen uit vakkenkasten uit onze meubelcollectie, maar je kunt ook zelf een kast ontwerpen en door ons op maat laten zagen! Wil je weten hoe dit gedaan wordt? In deze video legt klus-expert Ivonne het uit!

Timelapse: Zo eenvoudig schuif je jouw meubel in elkaar!

Elk meubel wordt geleverd als handig bouwpakket. Alle scharnieren en het push-to-open systeem zijn al gemonteerd, dus je hoeft de kast alleen nog in elkaar te schuiven. Dit is eenvoudig, ook zonder timmermansoog en technische kennis. Met de handleiding en het installatiepakket kun je direct aan de slag: alle benodigde schroeven en pluggen worden meegeleverd. Dat is pas écht handig!

Algemeen: Alles over Maatwerk Vakkenkasten

Bij OPMAATZAGEN.nl kun je naast hout en plaatmateriaal ook meubels op maat bestellen. We hebben een ruime meubelcollectie en je kunt ook je eigen meubels op maat ontwerpen met onze maatwerkconfigurator. Een populair meubelstuk wat hiermee wordt ontworpen is een maatwerk vakkenkast. Wil je meer weten? In deze video vertelt klus-expert Ivonne je alles erover!

Klustips

Zo lak je de kopse kanten van MDF

Je hebt een eigen ontwerp gemaakt, de onderdelen laten zagen bij opmaatzagen.nl en je bent er klaar voor om het project in elkaar te zetten en af te werken. Maar: hoe zorg je ervoor dat de kopse kanten mooi worden? Helemaal als je MDF lakdraag gebruikt, heb je een mooie ondergrond om het oppervlak te schilderen, maar de kopse kanten hebben deze lakdraagfolie natuurlijk niet. Hoe pak je dit nu aan?

De verlijming van plaatmateriaal

Bij plaatmateriaal speelt de soort van de lijm een grote rol. Het bepaalt mede in welke mate een plaat vochtwerend is. Ook zorgen bepaalde lijmsoorten voor een hogere of lagere uitstoot van formaldehyde. Alles weten over de verlijming van plaatmateriaal? Kijk dan deze video!

Wat is zagen in verstek? Klus-expert Ivonne legt het uit.

Ga je bij je klus voor perfectie? Laat ons je materiaal dan in verstek zagen, afronden of de hoeken afschuinen. Hierdoor kun je naadloze verbindingen maken, je hoeken verdiepen of zelfs aandikken. Zo creëer je in een handomdraai een aanrechtblad of vensterbank die massief oogt en strak is afgewerkt. En dat, zonder de zaagmachine van je buurman. Dat is écht handig!