Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
  • Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Verzendkosten besparen

Ben jij er klaar voor om hout op maat te bestellen, maar vind je de verzendkosten hoog? Doordat lange lengtes en zwaar plaatmateriaal voorzichtig verzonden moet worden, zijn hier helaas duurdere verzendkosten aan verbonden. Wij bieden diverse alternatieven zodat jij alsnog snel en gemakkelijk kan klussen! Lees hieronder hoe jij jouw hout alsnog thuis kan hebben, zonder de hoge verzendkosten te betalen.

Gratis bezorgen

Bestellingen > 1.000,- euro incl. btw. bezorgen we gratis!

Gratis afhalen

Kleine én grote bestellingen altijd gratis ophalen in Veenendaal. Onze zagerij is vlakbij de A12 en A30 gelegen, locatie informatie. Kleine bestellingen gratis afhalen op diverse plekken in Nederland waaronder in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Hilversum. Bekijk al onze afhaalpunten.

Verzendkosten besparen?

Tip 1: Kom (of laat) je grote bestellingen bij ons ophalen in Veenendaal! Helemaal gratis.

Tip 2: Haal je kleine bestelling op bij een van onze afhaallocaties o.a. in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Hilversum.

Tip 3: Bestel kleinere afmetingen; zo kunnen we je bestelling met de pakketpost versturen.

Tip 4: Breid je bestelling uit! Vanaf 500,- euro zijn de verzendkosten 34.95 euro en boven de 1.000,- euro incl. btw zelfs gratis!

Tip 5: Combineren: Als je binnenkort van plan bent nog een project uit te voeren kan je dit mooi in 1 keer bestellen. Maak een account aan of log in en sla je winkelwagen op om deze op een later moment verder te bewerken.

Tip 6: Samen bestellen. Misschien heb je een kennis of buurman welke ook van plan is aan de slag te gaan met gezaagd hout en plaatmateriaal. Bestel je zaagwerk samen en laat het op 1 adres bezorgen.

Dat is écht handig
  • Gratis tot op de mm nauwkeurig gezaagd
  • Vormen: rechthoeken, driehoeken, cirkels, e.d.
  • Afwerkingen: verstek, afschuinen, ABS band, e.d.
  • Vanaf 3 werkdagen bezorgd, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-