• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Verpakking

We hanteren drie verzendcategorieën. Elke categorie heeft zijn eigen wijze van verpakken. Op de pagina verzendkosten kun je lezen wat de specificaties zijn van de verschillende categorieën. Kleine pakketten worden verpakt in een doos en voorzien van opvulmateriaal. Op die manier is de kans op het beschadigen tijdens het transport minimaal!

Middelgrote bestellingen worden bezorgd door een eenmans-koerier, grote bestellingen door een tweemans-koerier. Aangezien het niet eenvoudig is om plaatmateriaal onbeschadigd te vervoeren, hebben we zelf speciale karren gemaakt. Hierop wordt het plaatmateriaal geplaatst en vervoerd, zodat het materiaal niet beschadigd tijdens het transport. Vanuit milieuoogpunt hebben we er bewust voor gekozen om niet alles te verpakken in plastic of bubbeltjesfolie. Bovendien willen wij je ook niet opzadelen met enorm veel verpakkingsafval bij jouw bestelling!

Let er wel op dat het gezaagde materiaal (vooral als het in verstek is gezaagd) erg scherp kan zijn! Gebruik daarom altijd handschoenen om het materiaal te verplaatsen.

Verzendkosten
Meer informatie over de verzendkosten lees je hier .

Bezorging
Meer informatie over de verpakking lees je hier .

Eigen kenmerk toevoegen
Wist je dat je gezaagde items ook kan voorzien van jouw eigen kenmerk? Lees hier meer.

Dat is écht handig
  • Gratis tot op de mm nauwkeurig gezaagd
  • Vormen: rechthoeken, driehoeken, cirkels, e.d.
  • Afwerkingen: verstek, afschuinen, ABS band, e.d.
  • Vanaf 3 werkdagen bezorgd, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-