• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Toplagen en uitstraling

Hebben de tafelbladen een anti-fingerprint coating?

De tafelbladen van STULPR beschikken over een anti-fingerprint coating. Kies in dat geval een toplaag van FENIX of Forbo Furniture Linoleum.

Kan ik de kleur van mijn toplaag door laten lopen in de randafwerking verjongen recht-rond?

Dit is niet mogelijk. Dit kan alleen wanneer je kiest voor een rechte afwerking, hiervoor gebruiken wij een ABS band. Het is wel mogelijk om verjongen recht en rond in drie verschillende kleuren door ons te laten lakken, deze kleuren zijn: wit, zwart en grijs.

Waarvan is de toplaag van het materiaal gemaakt?

Onze plaatmaterialen worden voorzien van een dunne melaminelaag, welke onder hoge temperaturen en druk aangebracht worden. Melamine is een zeer harde kunststof laag. De afwerking van melamine kan een matte of glanzende afwerking zijn. Ook beschikken wij over afwerkingen met een houtmotief. Melamine staat bekend om de bijna onbreekbare en krasvrije eigenschappen. Maar ook omdat het een duurzaam product is, waardoor je er jaren plezier van kan hebben.

Welke merken verkopen jullie voor de tafelbladen?

Onze tafelbladen worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit plaatmaterialen, elk met unieke eigenschappen. Zoals je deze ook tegenkomt bij de betere meubelwinkel. De drie merken die wij aanbieden zijn Fenix, Forbo en Duropel.