• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Plaatmateriaal, vormen en mogelijkheden

Kunnen alle soorten poten onder een STULPR blad geplaatst worden?

Elke vorm is uniek, net zoals de tafelpoten. Diverse tafelpoten zijn bijvoorbeeld uitsluitend geschikt voor een vierkant, cirkel of driehoek. Wanneer je hier een lang rechthoekig blad op gaat plaatsen, heeft de tafel niet genoeg ondersteuning.

Lees op deze blog tips over tafelpoten/onderstellen én lees altijd goed de beschrijving van het onderstel op de website van de leverancier (hoeveel draagkracht, best geschikte vormen etc.). Vaak spreekt dit voor zich.

Mijn gewenste vorm zit er niet tussen, kan deze alsnog gezaagd worden?

We zagen enkel de vormen die we aanbieden op onze webshop. Wel horen we graag naar welke vorm je op zoek bent via ons contactformulier. We zijn volop in ontwikkeling en bij veel vraag naar een bepaalde optie gaan we de mogelijkheid onderzoeken om deze toe te voegen.

Moet het tafelblad nog afgewerkt worden met bijvoorbeeld een lak of beits?

Het fijne aan de tafelbladen van STULPR is dat het materiaal volledig afgewerkt is. Hierdoor hoef je het plaatmateriaal niet meer af te werken met een lak, beits, olie etc.

Wat is een ABS band?

Een ABS band is een harde, plastic band, welke beschikbaar is in verschillende hoogtematen en kleuren. Het band is 1 mm dik en geeft een mooie afwerking van de plaat. Zo kan jij jouw plaat direct inzetten!

Wat is verjonging?

Met verjongen bedoelen we een bepaalde randafwerking van een tafelblad. Bij deze randafwerking wordt de rand vanaf de bovenkant schuin naar beneden afgezaagd.

Welke vormen zijn er beschikbaar?

In ons STULPR tafelbladen assortiment kun je kiezen tussen de vormen: rechthoek, rond, vierkant en ovaal. 

Zit er ook een onderstel-tafelpoten bij?

STULPR biedt alleen tafelbladen aan en dus geen tafelpoten of onderstel. Wij hebben een blog geschreven over diverse, populaire tafelpoten die passen bij jouw vorm tafelblad. Bekijk het hier