• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Vormen en mogelijkheden

Hoe bestel ik hout of plaatmateriaal in een specifieke vorm?

Dit is heel eenvoudig! Tijdens het bestellen wordt gevraagd in welke vorm je het plaatmateriaal nodig hebt. Klik de juiste vorm aan en vul daarna de bijbehorende afmetingen in.

Start met bestellen

Ik wil hele platen bestellen, kan dat?

Dit is afhankelijk of we het maximale plaatformaat kunnen verzenden. Bekijk onze bezorgsectie voor de maximale te verzenden formaten.

Kan ik balken en latten in laten korten?

Het is niet mogelijk om balken en latten in een specifieke maat te laten inkorten. Balken en latten kan je enkel in vaste lengtes bestellen. Geef de gewenste (standaard) lengte aan in de product configurator.

Tip! Kort je balken of latten gemakkelijk zelf in met een handzaag.

Kan ik balken en latten in verstek laten zagen?

Het is niet mogelijk om balken en latten te laten afwerken.

Kan ik balken en latten op maat laten zagen?

Je kunt balken en latten enkel in vaste lengtes bestellen. Bestel eventueel een handzaag mee om deze zelf op maat aan te passen naar jouw project!

Start met bestellen

Kan mijn bestelling uit één plaat gezaagd worden?

Dit kunnen we niet garanderen. Je bestelling wordt gecombineerd met andere bestellingen om zo optimaal mogelijk te zagen. Hier gebruiken we tot wel 95% van de plaat! Echter kunnen we hierdoor niet garanderen dat jouw materiaal uit één plaat wordt gezaagd.

Kunnen jullie ook ringen zagen?

Deze vorm bieden we op dit moment niet aan. Je kunt een ring uiteraard wel realiseren door een hele cirkel te bestellen en daar zelf de gewenste uitsparing uit te zagen.

Welke vormen kunnen jullie zagen?

Bekijk hier alle vormen die mogelijk zijn of ga naar de productpagina zelf en bekijk de beschikbare vormen per plaat in de product configurator!

Een specifieke vorm bestellen? Ga naar onze hout- en plaatmateriaal categoriepagina en filter op de vorm die jij op maat wilt laten zagen. Zo kom je snel achter de mogelijkheden!