• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Merken

Wat is Leitopal?

Leitopal is een merknaam van de Duitse firma Leitermann, een producent van gemelamineerd spaanplaat en HPL. Het is een A-merk, wat een goede kwaliteit garandeert.

Wat is Medite®?

Medite is een bekend MDF-merk en staat voor een kwalitatief goed product. Het productieproces vindt plaats in Ierland. Medite is een A-merk wat een goede kwaliteit MDF garandeert. 

Wat is Pfleiderer?

Pfleiderer is, net zoals Unilin, een leverancier van diverse decoratieve plaatmaterialen op diverse dragers zoals spaanplaat en MDF. Pfleiderer heeft degelijke, sterke plaatmaterialen in een breed scala aan texturen. Pfleiderer is leverancier van bekende merken zoals Duropal en Thermopal.

Wat is Spanolux®?

Spanolux is, naast Medite, een ander bekend merk voor MDF. De fabriek staat in België, in het hart van de Ardennen. Ook Spanolux is een merk wat een goede kwaliteit MDF garandeert!

Wat is Trespa® Izeon?

De vertrouwde kwaliteit van Trespa garandeert een professioneel eindresultaat en stelt huiseigenaren in staat om zorgeloos van hun woning te genieten. Trespa® Izeon® is speciaal ontwikkeld voor afwerking van woningen en overige bouwwerken, zowel in nieuwbouw als renovatie. Alle RAL-kleuren van de Trespa® Izeon®-lijn zijn gebaseerd op gecertificeerde RAL-kleurenmonsters. Hierdoor is een goede combinatie met andere bouwdelen en de beschikbare verf in dezelfde RAL-kleur gewaarborgd. 

Wat is Trespa®?

Trespa® is een toonaangevende innovator op het gebied van architectonische plaatmaterialen en wordt internationaal erkend als de belangrijkste ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekleding en decoratieve gevels. Trespa® is het moederbedrijf achter o.a. de lijnen Trespa® Meteon en Trespa® Izeon.