• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Verzendmethode en tarieven

Dien ik voor ontvangst te tekenen?

Bij aflevering wordt altijd om een handtekening gevraagd. Daardoor weten we zeker dat de bestelling bij jou en/of op het juiste adres is afgeleverd.

Hoe kan ik hoge verzendkosten besparen?

We bieden diverse alternatieven aan om jouw bestelling alsnog snel en gemakkelijk in huis te hebben, zonder hoge verzendkosten te hoeven betalen. 


Tip 1: Kom (of laat) je grote bestellingen bij ons ophalen in Veenendaal! Helemaal gratis.

Tip 2: Haal je kleine bestelling op bij een van onze afhaallocaties o.a. in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Hilversum. 

Tip 3: Bestel kleinere afmetingen; zo kunnen we je bestelling met de pakketpost versturen.

Tip 4: Breid je bestelling uit! Vanaf 500,- euro zijn de verzendkosten 34.95 euro en boven de 1.000,- euro incl. btw zelfs gratis!

Tip 5: Combineren: Als je binnenkort van plan bent nog een project uit te voeren kan je dit mooi in 1 keer bestellen. Maak een account aan of log in en sla je winkelwagen op om deze op een later moment verder te bewerken.

Tip 6: Samen bestellen. Misschien heb je een kennis of buurman welke ook van plan is aan de slag te gaan met gezaagd hout en plaatmateriaal. Bestel je zaagwerk samen en laat het op 1 adres bezorgen.

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendtarieven variëren per bestelling. Afhankelijk van de grootte van je bestelling wordt de bijbehorende bezorgmethode geselecteerd. We doen ons best de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. 

Hout en plaatmateriaal
Ons systeem berekent automatisch de verzendkosten over jouw complete bestelling. Deze worden in de laatste stap van het bestelproces weergegeven. Let daarbij op de afmetingen van de individuele items, want één enkel item kan de bezorgmethode beïnvloeden en de verzendkosten verhogen. Zit er een item tussen welke langer is dan 248,0 cm of is het pakket zwaarder dan ca. 20,0 kg? Dan moeten wij de bestelling met een koeriersdienst leveren. Dit resulteert in hogere verzendkosten. 

Verzendtarieven
Pakketpost - kleine bestelling

1 pakket: NL 9,95
2 of meer: NL 19,95 

Gewicht: tot 20,0 kg per pakket
Max lengte: 248,0 cm
Gordelomvang: 270,0 cm per pakket

Koeriersdienst - grote bestelling
Bestelwaarde tot 500,- euro incl. btw: NL 54,95 euro 
Bestelwaarde tussen 500,- euro en 1.000,- incl. btw: NL 34,95 euro

Het verzenden van grote en zware houten panelen is lastig. Om de risico's op beschadigingen zo klein mogelijk te houden pakken wij de items voorzichtig in en bezorgen wij deze met een koeriersservice op speciaal geprepareerde karren. We komen met een kleine vrachtwagen en kunnen overal leveren. Om deze service te waarborgen zijn de verzendkosten hiervoor hoger.

Alle bestellingen die niet met de pakketpost kunnen.

Gewicht: > 20,0 kg per pakket
Lengte: > 248,0 cm
Gordelomvang: > 270,0 cm per pakket

Meubels
Alle meubels in ons assortiment worden gratis bezorgd. 

Levering in België
Lees hier meer.

 

Wil jij verzendkosten besparen? Kies dan voor gratis afhalen bij één van onze afhaallocaties. Kleine en grote bestellingen kunnen altijd gratis afgehaald worden bij onze zagerij in Veenendaal. Onze zagerij is centraal gelegen vlakbij de A12 en A30. Kleine bestellingen kan je ook gratis bij onze partner DESTIL afhalen. Lees meer meer over onze afhaallocaties.