• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klantenservice

Contactgegevens

Toplagen en uitstraling

Elk tafelblad beschikt over een kern van Multiplex of MDF, afhankelijk welke randafwerking je kiest. Over deze kern wordt een melamine toplaag aangebracht, deze verkopen wij van de merken Fenix, Forbo en Duropal.

Fenix

Kies je voor Fenix dan kies je voor een high-end matte uitstraling. Het materiaal voelt zacht aan, ondanks dat het materiaal vrij hard en super stevig is. Fenix is verkrijgbaar in tijdloze kleuren. Het materiaal is krasbestendig en beschikt over een anti-fingerprint coating. Ideaal voor kleinere kinderen die lekker aan tafel willen kleuren en knutselen. Door zijn super matte uitstraling geeft het blad geen reflectie of weerspiegeling. Mocht er toch wat geknoeid worden op de tafel, dan is dit gemakkelijk af te nemen met een doek. 

Forbo Furniture 

Forbo is beschikbaar in een tal van kleuren. Van rustige, natuurlijke pastelkleuren tot uitsprekende felle kleuren als oranje en groen. De fijne afwerking voelt warm en comfortabel aan. Het materiaal heeft een matte oppervlakte, welke geen afdruk van vingers laat zien. Forbo plaatmateriaal behoudt langdurig zijn levendige kleur, zonder dat deze vervaagd. 

Duropal

Op zoek naar een tafelblad met een natuurlijk houtstructuur? Dan ga je voor Duropal! Naast de fijne houtstructuren, zijn de duropal bladen ook verkrijgbaar in drie onmisbare schoonbasiskleuren: wit, zwart en grijs. Doordat het materiaal beschikt over een harde melamine (kunststof) laag is het zeer slijt- en stootvast. Het materiaal is eenvoudig schoon te maken met een natte doek en is bestendig tegen warme temperaturen. 

Veelgestelde vragen

Welke merken verkopen jullie voor de tafelbladen?

Onze tafelbladen worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit plaatmaterialen, elk met unieke eigenschappen. Zoals je deze ook tegenkomt bij de betere meubelwinkel. De drie merken die wij aanbieden zijn Fenix, Forbo en Duropel.

Hebben de tafelbladen een anti-fingerprint coating?

De tafelbladen van STULPR beschikken over een anti-fingerprint coating. Kies in dat geval een toplaag van FENIX of Forbo Furniture Linoleum.

Kan ik de kleur van mijn toplaag door laten lopen in de randafwerking verjongen recht-rond?

Dit is niet mogelijk. Dit kan alleen wanneer je kiest voor een rechte afwerking, hiervoor gebruiken wij een ABS band. Het is wel mogelijk om verjongen recht en rond in drie verschillende kleuren door ons te laten lakken, deze kleuren zijn: wit, zwart en grijs.

Waarvan is de toplaag van het materiaal gemaakt?

Onze plaatmaterialen worden voorzien van een dunne melaminelaag, welke onder hoge temperaturen en druk aangebracht worden. Melamine is een zeer harde kunststof laag. De afwerking van melamine kan een matte of glanzende afwerking zijn. Ook beschikken wij over afwerkingen met een houtmotief. Melamine staat bekend om de bijna onbreekbare en krasvrije eigenschappen. Maar ook omdat het een duurzaam product is, waardoor je er jaren plezier van kan hebben.

Bekijk alle veelgestelde vragen