• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klantenservice

Contactgegevens

Sample service

Wanneer je een sample wilt bestellen van onze STULPR tafelbladen, kun je jouw aanvraag mailen naar klantenservice@OPMAATZAGEN.nl. De sample geeft een goed beeld van het uiterlijk van het materiaal. De kosten van een sample bedragen 10,- per stuk.

Heb je een of meerdere samples besteld? Stuur ons dan voordat je gaat bestellen een mailtje. We zullen het bedrag van de samples door middel van een kortingscode vergoeden.

Veelgestelde vragen

Betaal ik verzendkosten voor een sample?

Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht wanneer je één of meerdere samples besteld. Bestel jouw sample via ons contactformulier.

Hoe kan ik een sample van de randafwerking bestellen?

Helaas verkopen wij geen samples van de randafwerkingen die wij aanbieden.

Hoe kan ik een sample van het materiaal bestellen?

Wanneer je een sample wilt bestellen van onze tafelbladen, kun je jouw aanvraag mailen. De kosten van een sample bedragen 10,- per stuk.

Ik wil een sample in een specifieke dikte, kan dat?

Het is niet mogelijk om een specifieke dikte te bestellen van een sample. De toplaag is goed te beoordelen aan de hand van de sample die wij versturen. Bestel jouw sample via ons contactformulier.

Kan ik een grote hoeveelheid samples voor mijn bedrijf bestellen?

Dit hangt af van je wensen. Stuur een lijstje van de samples die jij graag wilt ontvangen via ons contactformulier. Je hoort snel van ons!

Wat is de levertijd van een sample?

We versturen de samples zo snel mogelijk. De levertijd is doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen. Bestel jouw sample via ons contactformulier en ontvang je sample binnen enkele dagen thuis!