Kleuren en mogelijkheden

Plaatmaterialen

Bij STULPR kan je kiezen uit verschillende toplagen in meerdere kleuren. Ze verschillen in uitstraling en qua technische eigenschappen. Net als andere meubelmerken hebben wij gekozen voor een kern van professionele kwaliteiten MDF en Berken multiplex. In ons assortiment vind je warme, natuurlijke houtstructuren maar ook over super matte, egale kleuren. Ga je voor warm eiken, mat zwart of knaloranje? Alles is mogelijk!

Onze tafelbladen worden gemaakt van kwalitatief, hoogwaardige plaatmaterialen, elk met unieke eigenschappen. De drie merken die wij aanbieden zijn Fenix, Forbo en Duropal. 

 

Beschikbare vormen

Doordat we echt iets bijzonders wilden creëren, zijn we aan de slag gegaan met het realiseren van vormen die niet allemaal even voor de hand liggend zijn. Een aantal klassiekers die we hebben toegevoegd zijn de rechthoek, ovaal, vierkant en de cirkel. Maar wat dacht je van een tafelblad in de vorm van een driehoek! 

Diverse diktes

De tafelbladen zijn verkrijgbaar in twee diktes van circa 18 en 28mm. 

 

Randafwerkingen

We willen natuurlijk dat echt alles klopt aan jou design tafelblad. Hierdoor hebben we drie verschillende randafwerkingen toegevoegd aan onze configurator: verjongen recht, verjongen rond en ABS band. 

Verjongd recht én verjongd rond

Met verjongen recht en rond heb je de keuze om de structuur van het multiplex terug te laten komen in de rand met een blanke lak: super sjiek! Ook is er de keuze voor een zwarte, grijze en witte lak.

ABS band

Mocht je de kleur van het tafelblad door willen laten lopen over de rand, dan ga je voor een ABS band. 

 

Mogelijkheden

Op onze website zijn verschillende voorbeelden te vinden van onze tafelbladen, ook hebben diverse klanten een handige DIY blog geschreven over het monteren van hun tafelblad. Laat je adviseren door een expert op het gebied van tafelbladen in onze showroom.

Veelgestelde vragen

Elke vorm is uniek, net zoals de tafelpoten. Diverse tafelpoten zijn bijvoorbeeld uitsluitend geschikt voor een vierkant, cirkel of driehoek. Wanneer je hier een lang rechthoekig blad op gaat plaatsen, heeft de tafel niet genoeg ondersteuning.

Lees op deze blog tips over tafelpoten/onderstellen én lees altijd goed de beschrijving van het onderstel op de website van de leverancier (hoeveel draagkracht, best geschikte vormen etc.). Vaak spreekt dit voor zich.