Afmetingen

Elk tafelblad beschikt over een kern van Multiplex of MDF, afhankelijk welke randafwerking je kiest. Over deze kern wordt een melamine toplaag aangebracht, deze verkopen wij van de merken Fenix, Forbo en Duropal.

Fenix

Kies je voor Fenix dan kies je voor een high-end matte uitstraling. Het materiaal voelt zacht aan, ondanks dat het materiaal vrij hard en super stevig is. Fenix is verkrijgbaar in tijdloze kleuren. Het materiaal is krasbestendig en beschikt over een anti-fingerprint coating. Ideaal voor kleinere kinderen die lekker aan tafel willen kleuren en knutselen. Door zijn super matte uitstraling geeft het blad geen reflectie of weerspiegeling. Mocht er toch wat geknoeid worden op de tafel, dan is dit gemakkelijk af te nemen met een doek. 

Forbo Furniture Linoleum

Forbo Furniture Linoleum is beschikbaar in een tal van kleuren. Van rustige, natuurlijke pastelkleuren tot uitsprekende felle kleuren als oranje en groen. De fijne afwerking voelt warm en comfortabel aan. Het materiaal heeft een matte oppervlakte, welke geen afdruk van vingers laat zien. Forbo Furniture Linoleum plaatmateriaal behoudt langdurig zijn levendige kleur, zonder dat deze vervaagd. 

Duropal

Op zoek naar een tafelblad met een natuurlijk houtstructuur? Dan ga je voor Duropal! Naast de fijne houtstructuren, zijn de duropal bladen ook verkrijgbaar in drie onmisbare schoonbasiskleuren: wit, zwart en grijs. Doordat het materiaal beschikt over een harde melamine (kunststof) laag is het zeer slijt- en stootvast. Het materiaal is eenvoudig schoon te maken met een natte doek en is bestendig tegen warme temperaturen. 

 

Veelgestelde vragen

Ieder blad voorzien wij van een HPL backing. Op de onderzijde van je blad plakken wij dit materiaal. Dit zorgt voor maximale stevigheid. Bij bladen >200cm frezen en plaatsen wij een aluminium kokerprofiel. Dit zogeheten omega-profiel zit gecentreerd aan de onderkant van het blad en zorgt stabiliteit. De afmetingen van dit profiel zijn: L190cm x B 6,7cm x H x 2cm.