• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Ik wil mijn bestelling retourneren

Als je jouw bestelling wilt retourneren of omruilen, doen we daar niet moeilijk over. Dit kan tot 14 dagen na aankoop, zonder reden. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door je aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de producten fysiek in bezit krijgt. Na de melding dat je van de aankoop afziet heb je nog 14 dagen om het product te retourneren. Alles wat op maat is gemaakt kan helaas niet retour. Een bestelling terugsturen? Neem dan de volgende stappen:

1. Stuur de orderbevestiging (mail ter bevestiging van de bestelling) door naar klantenservice@OPMAATZAGEN.nl en geef aan wat je ons gaat terugsturen en of je dit per post doet (lees hieronder verder) of komt brengen. Uiteraard kun je ook op alle andere manieren contact met ons opnemen over het retourneren van je bestelling. Wil je de bestelling zelf terugbrengen? Dit kan bij de afhaalbalie. Bekijk hier onze actuele openingstijden.

2. De producten kun je binnen 14 dagen nadat je de retourmelding hebt gedaan, sturen naar:
OPMAATZAGEN.nl
O.v.v. Retouren
De Schutterij 26
3905 PL Veenendaal
Ordernr: 1000xxxxx

Retourneren van de order
Je dient zelf het pakket voldoende te frankeren. Als het mogelijk is ontvangen wij de producten graag in de originele verpakking. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourmelding. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd. Mocht het zo zijn dat de waarde van de producten is verminderd (bijvoorbeeld door beschadiging of het ontbreken van onderdelen), dan krijg je deze waarde niet door ons terugbetaald. Voor het terugbetalen gebruiken wij het bij ons bekende rekeningnummer, tenzij je duidelijk vermeldt dat hiervoor een andere rekening moet worden gebruikt.

Het Europees model voor herroeping kunt u hier downloaden.

Ik heb een klacht
Heb je een vervelende ervaring, of is er iets anders wat niet ging zoals verwacht? Laat het ons weten. Problemen zijn er om opgelost te worden. Lees meer over hoe en waar je terecht kan op de pagina over klachten .

Dat is écht handig
  • Gratis tot op de mm nauwkeurig gezaagd
  • Vormen: rechthoeken, driehoeken, cirkels, e.d.
  • Afwerkingen: verstek, afschuinen, ABS band, e.d.
  • Vanaf 3 werkdagen bezorgd, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-