Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
  • Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Meubels van OPMAATZAGEN.nl

Je kunt bij ons op verschillende manieren een OPMAATZAGEN.nl meubel bestellen. Je kunt een standaard, voorgedefinieerd meubel kiezen, of een eigen kast configureren. Je kunt ook op basis van een standaard meubel de maten aanpassen. Ga naar ons assortiment met meubels, selecteer een meubel en kies vervolgens ‘maten aanpassen’. Of start direct met de maatwerk configurator .

Bekijk onze meubelcollectie Configureer een maatwerk meubel

Configureer je eigen kast
Je kunt ook kiezen voor een OPMAATZAGEN.nl meubel op maat. Deze stel je heel eenvoudig samen binnen een paar stappen. Op de pagina over Maatwerk meubels van OPMAATZAGEN.nl lees je meer over hoe je dit doet.

Levering & verpakking
We leveren jouw meubel binnen 10 werkdagen, maar je kunt uiteraard ook zelf een bezorgdag kiezen. De avond voor de bezorgdag ontvang je een Track & Trace code waarin de geschatte bezorgtijd staat. Het zou fijn zijn als er dan iemand thuis is, anders staat de bezorger voor een dichte deur! Je ontvangt jouw meubel als handig bouwpakket. De onderdelen worden zorgvuldig verpakt, zodat de kans op beschadiging tijdens transport minimaal is.

Materiaal
Onze meubels hebben een basis van holle planken. Deze holle planlen bestaan uit meerdere op maat gezaagde platen. De holle planken die we maken zijn stevig en toch licht van gewicht. Door dit systeem krijg je mooie dikke planken en kun je thuis alle onderdelen van jouw meubel makkelijk in elkaar schuiven.

Montage
Wanneer je een meubel uit onze meubelcollectie bestelt, ontvang je deze als een handig bouwpakket. Het pakket is voorzien van een duidelijke handleiding met genummerde onderdelen, zodat je zelf het pakket in elkaar kunt zetten. Ook zonder timmermansoog of technische kennis! Alle scharnieren en het push-to-open systeem zijn al voorgemonteerd, dus je hoeft de kast alleen nog in elkaar te schuiven. Je krijgt er zelfs een installatiepakket bij met voldoende schroeven en pluggen, zodat je direct aan de slag kunt. Wil je zien hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk dan onze video hierover.

Afwerking
Als je een 'standaard' meubel van OPMAATZAGEN.nl bestelt is het afwerken van jouw meubel is een taak die je helemaal zelf mag uitvoeren. Wil je hierover tips lezen? Kijk dan op onze inspiratieblog voor klustips en afwerkingstips. Ook kun je hier bekijken wat andere klanten hebben gemaakt om inspiratie op te doen voor jouw klus! Heb je een meubel bestelt van decoratief plaatmateriaal? Dan is de afwerking al gedaan en hoef je jouw alleen nog maar in elkaar te zetten. Meer hierover lees je hier.

Specifieke wensen?
Heb je een meubel gezien dat je wilt aanpassen naar jouw wensen, bijvoorbeeld in een andere houtsoort? Dat kan! Bij onze meubels kun je de maten en materialen aanpassen in onze handige configurators. Bij OPMAATZAGEN meubels kun je dit door op de knop “Maten aanpassen” te klikken bij het meubel dat jij hebt gezien. Bij Raffito kasten staat er een configurator op de productpagina. Krijg je het meubel niet naar wens met de configurators of heb je andere vragen? Stuur ons dan een mail met jouw wensen en wij adviseren je graag over de mogelijkheden die wij hebben.

Bekijk onze meubelcollectie Configureer een maatwerk meubel

Dat is écht handig
  • Gratis tot op de mm nauwkeurig gezaagd
  • Vormen: rechthoeken, driehoeken, cirkels, e.d.
  • Afwerkingen: verstek, afschuinen, ABS band, e.d.
  • Vanaf 3 werkdagen bezorgd, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-