Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.

Meubels

Je kunt bij ons op twee manieren een meubel bestellen. Je kunt heel eenvoudig een ontwerp kiezen uit onze meubelcollectie. De maten en indeling zijn dan vast, zodat je daar niet meer over na hoeft te denken. Handig!

Je kunt ook kiezen voor een meubel op maat. Je bestelt heel eenvoudig in een paar stappen jouw eigen meubel op maat. We stellen je een aantal vragen over de afmeting en indeling van jouw meubel en vragen je om een schets toe te voegen, zodat wij precies weten welke indeling je voor ogen hebt. We hebben een voorbeeldschets voor je gemaakt, zodat je een beetje kunt afkijken. Als je de afmeting en het aantal vakken hebt ingevoerd, zie je direct wat de prijs is van jouw meubel op maat én kun je deze in een paar stappen direct bestellen.

Levering & verpakking
Je ontvangt jouw meubel als handig bouwpakket. De onderdelen van jouw meubel worden zorgvuldig verpakt, zodat de kans op beschadiging tijdens transport minimaal is. Bij meubels wordt altijd een montagehandleiding meegeleverd. Alle onderdelen zijn genummerd, zodat je met behulp van de handleiding altijd weet welk onderdeel je nodig hebt.

Materiaal
Wij maken de meubels van het materiaal van jouw keuze met een dikte van 9 mm. Hiervan maken we holle planken die stevig zijn, en toch licht van gewicht. Je kunt kiezen uit vier verschillende soorten MDF: MDF Blank om zelf nog helemaal af te werken, MDF Lakdraag zodat je zelf niet meer hoeft te gronden, MDF Zwart V313 voor een donker meubel en MDF Vochtwerend V313 voor een meubel wat in een vochtige ruimte komt te staan. Ook kun je kiezen voor OSB 3 voor een industrieel uiterlijk, Underlayment Fins Vuren voor een natuurlijke uitstraling met vlammen en noesten en Multiplex Interieur Populier voor een lichte en natuurlijke uitstraling.

Montage
Wanneer je een meubel uit onze meubelcollectie bestelt, ontvang je deze als een handig bouwpakket. Het pakket is voorzien van een duidelijke handleiding met genummerde onderdelen, zodat je zelf het pakket in elkaar kunt zetten. Ook zonder timmermansoog of technische kennis! Alle scharnieren en het push-to-open systeem zijn al voorgemonteerd, dus je hoeft de kast alleen nog in elkaar te schuiven. Je krijgt er zelfs een installatiepakket bij met voldoende schroeven en pluggen, zodat je direct aan de slag kunt. Wil je zien hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk dan onze video hierover.

Afwerking
Het afwerken van jouw meubel is een taak die je helemaal zelf mag uitvoeren. Wil je hierover tips lezen? Kijk dan op onze inspiratiepagina voor klustips en afwerkingstips. Ook kun je hier bekijken wat andere klanten hebben gemaakt om inspiratie op te doen voor jouw klus!

Specifieke wensen?
Heb je een meubel gezien dat je wilt aanpassen naar jouw wensen, bijvoorbeeld in een andere houtsoort? Stuur ons dan een mail met jouw wensen en wij adviseren je graag over de mogelijkheden die wij hebben.