Zelf monteren of montage service

Zet heel eenvoudig jouw meubel in elkaar!

De montage van onze meubels is eenvoudig, ook zonder timmermansoog en technische kennis. Jouw vakkenkast wordt geleverd als handig bouwpakket. Met de handleiding en het installatiepakket kun je direct aan de slag: alle benodigde schroeven en pluggen worden meegeleverd. De scharnieren en het push-to-open systeem zijn zelfs al voorgemonteerd.

De planken zijn genummerd en schuif je met de werktekening erbij zo in elkaar. Soms schuift een plank minder makkelijk tussen de anderen, dit is niet erg, want het komt ten goede aan de stevigheid van de kast. Gebruik in dat geval iets meer kracht om de plank op zijn plek te krijgen. Om een indruk te krijgen van hoe dat in zijn werk gaat kun je de volgende video’s bekijken.

Montage service

Twijfel je over het in elkaar zetten van de vakkenkast? Maak dan gebruik van onze montage service. Voor 895,- komen we op locatie de kast voor je monteren. Geef bij het configureren van de vakkenkast aan of je gebruik wilt maken van deze service!

Veelgestelde vragen

Ja, die hebben we! Wanneer je een meubel configureert kan je in de laatste stap aangeven of je het meubel gemonteerd wilt hebben. De kosten hiervoor zijn 895,- euro incl. BTW. 

Met c.a. 15 werkdagen na het goedkeuren van de digitale werktekening nemen contact op en spreken we gezamenlijk een datum en tijdstip af. Afhankelijk van de grootte van je kast hebben we 2 tot 4 uur nodig.

Bij gespoten meubels is montage altijd verplicht.