• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klantenservice

Contactgegevens

Volledig gespoten meubels

Wil jij jouw maatwerk meubel in een specifieke RAL kleur maar is schilderen niet jouw hobby? Dan is een gespoten maatwerk meubel ideaal voor jou! Geef de RAL kleur door in onze configurator en wij leveren het meubel volledig afgewerkt af. De meubels worden in zijdeglans gespoten.

Ga naar onze gespoten maatwerk meubel.

Bij onze gespoten kasten is montage verplicht.

Veelgestelde vragen

Ik wil een zwarte kast, welke opties heb ik?

Dan kan je voor een van onderstaande opties gaan:

Ik wil mijn kast niet zelf schilderen, welke opties heb ik?

We hebben diverse opties. Ga voor een gespoten meubel wanneer je het meubel in een specifieke RAL kleur gespoten wilt hebben. Ook realiseren we meubels van populaire meubelpaneel kleuren en structuren.

Bekijk alle opties

Kan ik een sample ontvangen van het meubel materiaal?

Dat kan zeker! Op elke meubelpagina staat een blok 'Sample bestellen'. Selecteer de gewenste houtsoort en klik op 'Bestel een sample'. Op deze manier voeg je makkelijk en snel de gewenste sample toe aan je winkelwagen. Van de RAL-kleuren zijn helaas geen samples te verkrijgen.

Bestel direct een sample

Kunnen jullie het meubel ook gespoten of in een specifieke RAL kleur leveren?

Dat kunnen we zeker! Een aantal van onze gemelamineerde meubels komen overeen met specifieke RAL-kleuren. Daarnaast kan je voor elke RAL-kleur kiezen wanneer je voor een gespoten meubel kiest.

Wat is de beste keuze wanneer ik mijn meubel zelf wil schilderen?

Maak het jezelf makkelijk en ga voor een meubel van MDF lakdraagfolie. Dit plaatmateriaal hoef je niet meer te gronden en is makkelijk af te lakken. Ook MDF Blank is een mooie basis wanneer je je meubel zelf af wilt werken. 

Wil je een meubel met een houtstructuur? Dan zijn multiplex, underlayment, OSB en gefineerd plaatmateriaal de beste opties. Elk plaatmateriaal heeft een unieke uitstraling.

Bekijk onze maatwerk vakkenkasten

Bekijk alle veelgestelde vragen