Schets maken

Ga snel door naar de sectie van jouw voorkeur:

Meer over onze service

We helpen je graag

Ben jij op zoek naar een maatwerk meubel, maar zie jij er als een berg tegenop om de schets te maken? Dat horen we vaker, toch hoeft het helemaal niet ingewikkeld te zijn. We hebben in ons schets template de minimale benodigdheden toegevoegd, zodat óók jij gemakkelijk een maatwerk vakkenkast kan laten realiseren. 

Meer informatie? Lees dan ons blog artikel over het maken van de ideale schets. Want echt iedereen kan een maatwerk meubel te bestellen en monteren. Dat is écht handig.

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij

Ja, dat kan! Als je jouw schets eerst uitgewerkt wilt zien en op schaal voor de verhoudingen, dan kun je deze tekening aanvragen door een e-mail te sturen naar de klantenservice met jouw schets als bijlage. De kosten voor deze tekening zijn 150,- euro. Wanneer je de kast uiteindelijk bestelt, wordt het bedrag van de tekening in mindering gebracht op het totaalbedrag van de kast.

Bij een ontwerp waar verschil zit in de diepte van de kast, houd dan de diepste maat aan voor het berekenen van de prijs en het invullen van de bestelling.