• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klantenservice

Contactgegevens

Schets maken

Ben jij op zoek naar een maatwerk meubel, maar zie jij er als een berg tegenop om de schets te maken? Dat horen we vaker, toch hoeft het helemaal niet ingewikkeld te zijn. We hebben in de minimale benodigdheden toegevoegd, zodat óók jij gemakkelijk een maatwerk vakkenkast kan laten realiseren. 

Meer informatie? Lees dan ons blog artikel over het maken van de ideale schets. Want echt iedereen kan een maatwerk meubel te bestellen en monteren. Dat is écht handig.

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie een tekening op schaal maken van mijn schets?

Ja, dat kan! Als je jouw schets eerst uitgewerkt wilt zien en op schaal voor de verhoudingen, dan kun je deze tekening aanvragen door een e-mail te sturen naar de klantenservice met jouw als bijlage. De kosten voor deze tekening zijn 150,- euro. Wanneer je de kast uiteindelijk bestelt, wordt het bedrag van de tekening in mindering gebracht op het totaalbedrag van de kast.

Kunnen jullie ook een schets van mijn maatwerk meubel maken?

Wij werken een digitale schets van je meubel uit, zodat jij een goed beeld krijgt van het meubel. Echter vragen we wel een eigen schets aan te leveren om deze te kunnen maken. We hebben het erg makkelijk voor je gemaakt met onze .

Wanneer mijn meubel uit twee verschillende dieptes bestaat, hoe moet ik dat dan invullen?

Bij een ontwerp waar verschil zit in de diepte van de kast, houd dan de diepste maat aan voor het berekenen van de prijs en het invullen van de bestelling.

Bekijk alle veelgestelde vragen