• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klantenservice

Contactgegevens

Schets maken

Ben jij op zoek naar een maatwerk meubel, maar zie jij er als een berg tegenop om de schets te maken? Dat horen we vaker, toch hoeft het helemaal niet ingewikkeld te zijn. We hebben in ons schets template de minimale benodigdheden toegevoegd, zodat óók jij gemakkelijk een maatwerk vakkenkast kan laten realiseren. 

Meer informatie? Lees dan ons blog artikel over het maken van de ideale schets. Want echt iedereen kan een maatwerk meubel te bestellen en monteren. Dat is écht handig.

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie een tekening op schaal maken van mijn schets?

Ja, dat kan! Als je jouw schets eerst uitgewerkt wilt zien en op schaal voor de verhoudingen, dan kun je deze tekening aanvragen door een e-mail te sturen naar de klantenservice met jouw schets als bijlage. De kosten voor deze tekening zijn 150,- euro.

Wanneer je de kast uiteindelijk bestelt, wordt het bedrag van de tekening in mindering gebracht op het totaalbedrag van de kast.

Stuur mijn schets in

Kunnen jullie ook een schets van mijn maatwerk meubel maken?

Wij kunnen de schets van je meubel digitaal uitwerken, zodat jij een goed beeld krijgt van het meubel. Echter vragen we wel een schets aan te leveren om deze te kunnen maken. We hebben het erg makkelijk voor je gemaakt met onze schets handleiding.

Wanneer mijn meubel uit twee verschillende dieptes bestaat, hoe moet ik dat dan invullen?

Bij een ontwerp waar verschil zit in de diepte van de kast, houd dan de diepste maat aan voor het berekenen van de prijs en het invullen van de bestelling.

Configureer mijn meubel

Bekijk alle veelgestelde vragen