• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klantenservice

Contactgegevens

Levering en levertijd

De levertijd van onze vakkenkasten is doorgaans al vanaf 15 dagen na het goedkeuren van de werktekening. Lees hier meer over het bestelproces van onze maatwerk vakkenkasten. 

Wil je je kast zo snel mogelijk geleverd hebben? Dan is het belangrijk om te realiseren dat we de vakkenkasten in volgorde van bestellen afleveren. Wil je je kast zo snel mogelijk in huis? Bestel deze dan zo vroeg mogelijk! 

 

 

Veelgestelde vragen

Wat gebeurd er na het bestellen van mijn maatwerk meubel?

Na je bestelling gaan onze meubeltekenaars aan de slag met een digitale werktekening. Dit is een digitale versie van de ingestuurde schets. Onze meubeltekenaars nemen contact met je op zodra deze tekening gerealiseerd is. Na schriftelijk akkoord nemen we het meubel in productie.

Zodra jouw meubel bij onze transporteur is aangemeld nemen zij contact met jou op om een bezorgmoment in te plannen. Heb je een kast inclusief montage? Zodra de kast geproduceerd is nemen we contact op om een montage afspraak te maken.

Wil je een datum die verder in de toekomst ligt? Dat is geen probleem. Geef dit aan in het opmerkingenveld in de checkout of stuur ons een mail nadat je je bestelling hebt geplaatst.

Kunnen jullie een tekening op schaal maken van mijn schets?

Ja, dat kan! Als je jouw schets eerst uitgewerkt wilt zien en op schaal voor de verhoudingen, dan kun je deze tekening aanvragen door een e-mail te sturen naar de klantenservice met jouw schets als bijlage. De kosten voor deze tekening zijn 150,- euro.

Wanneer je de kast uiteindelijk bestelt, wordt het bedrag van de tekening in mindering gebracht op het totaalbedrag van de kast.

Stuur mijn schets in

Krijg ik eerst nog een definitieve werktekening van de kast te zien?

Ja! Na je bestelling gaan onze meubeltekenaars aan de slag met een digitale werktekening. Dit is een digitale versie van de ingestuurde schets. Onze meubeltekenaars nemen contact met je op zodra deze tekening gerealiseerd is. Na schriftelijk akkoord nemen we het meubel in productie.

Kan het meubel ook later bezorgd worden?

Ja, dat kan zeker! Na het bestellen van je kast wordt er contact met je opgenomen. Mocht je het meubel later geleverd willen hebben, geef het dan aan! Dan plannen we de leverdatum later in.

Bekijk alle veelgestelde vragen