Levering en levertijd

Ga snel door naar de sectie van jouw voorkeur:

Meer over onze service

We helpen je graag

De levertijd van onze vakkenkasten is doorgaans al vanaf 20 dagen na het goedkeuren van de werktekening. Lees hieronder in de FAQ sectie meer over het bestelproces van onze maatwerk vakkenkasten. 

Wil je je kast zo snel mogelijk geleverd hebben? Dan is het belangrijk om te realiseren dat we de vakkenkasten in volgorde van bestellen afleveren. Wil je je kast zo snel mogelijk in huis? Bestel deze dan zo vroeg mogelijk.

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij

Digitale werktekening

Na je bestelling gaan onze meubeltekenaars aan de slag met een digitale werktekening. Dit is een digitale versie van de ingestuurde schets. Onze meubeltekenaars nemen contact met je op zodra deze tekening gerealiseerd is. Na schriftelijk akkoord nemen we het meubel in productie.

Transport

Zodra jouw meubel bij onze transporteur is aangemeld nemen zij contact met jou op om een bezorgmoment in te plannen. Houd er rekening mee dat onze transporteurs enkel op de begane grond leveren. Woon je in een appartement? Dan komen er extra kosten bij. Geef dit aan tijdens het bestellen.

Montage

Heb je een kast inclusief montage? Zodra de kast geproduceerd is nemen we contact op om een montage afspraak te maken. Wil je een datum die verder in de toekomst ligt? Dat is geen probleem. Geef dit aan in het opmerkingenveld in de check-out of stuur ons een mail nadat je je bestelling hebt geplaatst.

Ja, dat kan zeker! Na het bestellen van je kast wordt er contact met je opgenomen. Mocht je het meubel later geleverd willen hebben, geef het dan aan! Dan plannen we de leverdatum later in.