• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klantenservice

Contactgegevens

Inmeten

Om het inmeten net zo gemakkelijk te maken als het schetsen van de vakkenkast hebben we een aantal praktische tips voor je op een rij gezet:

  • Meet alle afmetingen het liefste op 2 verschillende methodes na en bij voorkeur met een professionele laser. Rolmaten of goedkope lasers zijn niet altijd geijkt, door op twee verschillende manieren te meten weer je zeker dat je de juiste afmetingen aan ons doorgeeft.
  • Meet de hoogte altijd 2-4 keer over de breedte van de kast en geef de kleinste hoogte met een marge van 1,0 cm aan ons door. Bijvoorbeeld: Links is de ruimte 220,0 cm, in het midden 220,4 en rechts 220,3. Houdt dan 220,0 - 1,0 cm = 219,0 cm aan. Zo heb je voldoende speling. Onze tip: Ga voor stelpoten, zo kan je de hoogte nog corrigeren.
  • Komt je kast in een nis? Meet de breedte altijd 2-4 keer over de hoogte van de kast en geef de kleinste breedte met 2,0 cm speling aan ons door. Bijvoorbeeld: Onder is de ruimte 220,0 cm, in het midden 220,4 en boven 220,3. Houdt dan 220,0 - 2,0 cm = 218,0 cm aan. Zo heb je voldoende speling!

Veelgestelde vragen

Hebben jullie ook een inmeet-service?

Tot op heden hebben we geen inmeetservice.

Hebben jullie ook een montage service?

Ja, die hebben we! Wanneer je een meubel configureert kan je in de laatste stap aangeven of je het meubel gemonteerd wilt hebben. De kosten hiervoor zijn 895,- euro incl. BTW. 

Met c.a. 15 werkdagen na het goedkeuren van de digitale werktekening nemen contact op en spreken we gezamenlijk een datum en tijdstip af. Afhankelijk van de grootte van je kast hebben we 2 tot 4 uur nodig.

Bij gespoten meubels is montage altijd verplicht. Lees ook onze montage voorwaarden.

Hoe kan ik erachter komen of mijn vloer waterpas is?

Meet over de breedte van de kast de hoogte tussen de vloer en het plafond op verschillende plekken. Zit hier geen verschil in? Dan kan je er van uitgaan dat de vloer recht is. Zit er wel verschil in, test dan of het aan de vloer ligt door een lange waterpas of lat op de vloer te leggen. Wanneer er speling in zit dan kan je er van uitgaan dat de vloer niet waterpas is en adviseren we om voor stelpoten te kiezen.

Wanneer kies ik voor stelpoten?

Wanneer je huis erg scheef is, kun je kiezen voor stelpoten. Ook bij kasten breder dan 300,0 cm zijn stelpoten aan te raden.

De kunststof poten worden op de onderkant van de onderste ligger geschroefd en deze kun je zelf omhoog en omlaag draaien. Ze kunnen van 8,0 tot 12,0 cm hoog gedraaid worden en de plint die erbij wordt geleverd is standaard 10,0 cm hoog. Op de plint zijn clips bevestigd, die je heel gemakkelijk om de stelpoten heen klikt. Deze plint valt, vergeleken met de onderste ligger, 2,0 cm naar binnen. Als je dit een mooie toevoeging vindt, maar je huis is niet scheef, dan kun je hier natuurlijk ook voor kiezen!