• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klantenservice

Contactgegevens

Beschikbare houtsoorten en uitstralingen

Wat leuk dat je aan een maatwerk meubel van OPMAATZAGEN.nl aan het denken bent! Om je te helpen bij je keuze hebben wij alle plaatmaterialen met de voor- en nadelen voor je op een rij gezet. We hebben diverse keuzes, voor de ervaren en minder ervaren klussers. Voor een scandinavische of retro stijl, woonkamer, keuken of hal. Of je nu op zoek bent naar een TV-meubel, vakkenkast of kast voor in de berging.. met de maatwerk meubels van OPMAATZAGEN.nl ontwerp jij je kast, zodat die altijd past! 

Al onze plaatmaterialen grofweg zijn in 3 categoriën in te delen, klik op de categorie om meer te weten te komen over de mogelijkheden hierbinnen.

  1. Onbehandeld materiaal;
  2. Afgewerkt plaatmateriaal met een kunstof toplaag;
  3. Gespoten plaatmateriaal.

Óf Lees hier alles over al onze houtsoorten

Veelgestelde vragen

Het meubel valt boven mijn budget, kunnen jullie wat met de prijs doen?

Dan adviseren we om voor een alternatieve houtsoort te kiezen. Valt een gespoten meubel boven je budget? Ga dan voor een meubel gerealiseerd van gemelamineerd plaatmateriaal. De meest budgetvriendelijke optie is MDF Blank.

Ik wil een zwarte kast, welke opties heb ik?

Dan kan je voor een van onderstaande opties gaan:

Ik wil mijn kast niet zelf schilderen, welke opties heb ik?

We hebben diverse opties. Ga voor een gespoten meubel wanneer je het meubel in een specifieke RAL kleur gespoten wilt hebben. Ook realiseren we meubels van populaire meubelpaneel kleuren en structuren.

Bekijk alle opties

Kunnen jullie het meubel ook gespoten of in een specifieke RAL kleur leveren?

Dat kunnen we zeker! Een aantal van onze gemelamineerde meubels komen overeen met specifieke RAL-kleuren. Daarnaast kan je voor elke RAL-kleur kiezen wanneer je voor een gespoten meubel kiest.

Wat is de beste keuze wanneer ik mijn meubel zelf wil schilderen?

Maak het jezelf makkelijk en ga voor een meubel van MDF lakdraagfolie. Dit plaatmateriaal hoef je niet meer te gronden en is makkelijk af te lakken. Ook MDF Blank is een mooie basis wanneer je je meubel zelf af wilt werken. 

Wil je een meubel met een houtstructuur? Dan zijn multiplex, underlayment, OSB en gefineerd plaatmateriaal de beste opties. Elk plaatmateriaal heeft een unieke uitstraling.

Bekijk onze maatwerk vakkenkasten

Kan ik maatwerk meubels eerst bekijken?

Uiteraard! Je bent van harte welkom in onze showroom in Veenendaal waar je onze meubels kunt bekijken.

Plan een afspraak in

Zijn alle producten te bekijken?

Naast een fysiek bezoek in onze showroom, kan je ook van al onze materialen een sample bestellen, zodat je ze kunt voelen en bekijken. Van de RAL kleuren zijn helaas geen samples te verkrijgen enkel RAL 9016 zodat je de kwaliteit kunt beoordelen! Heb je interesse in een maatwerk meubel en wil je eerst een proef monster bestellen? Lees dan hier meer.

Bekijk alle veelgestelde vragen