3D tekening

Nadat de bestelling bij ons binnen is wordt de schets gecontroleerd en omgezet naar een digitale werktekening. Pas wanneer per mail definitief akkoord gegeven wordt op deze digitale werktekening nemen wij de kast in productie.
 
Indien er twijfels zijn over de indeling van het meubel, dan is het ook mogelijk om de schets om te laten zetten in een 3D tekening. Op deze manier kunnen er eventuele twijfels weggenomen worden voordat er daadwerkelijk besteld hoeft te worden. De kosten voor een 3D tekening bedragen € 150,- inclusief BTW. Indien u besluit het meubel te bestellen, verrekenen wij dit bedrag als korting.

Mocht u hiervan gebruik willen maken? Stuur ons dan een mailtje via ons contactformulier. We zullen u een aangepaste offerte toesturen.

 

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan! Als je jouw schets eerst uitgewerkt wilt zien en op schaal voor de verhoudingen, dan kun je deze tekening aanvragen door een e-mail te sturen naar de klantenservice met jouw schets als bijlage. De kosten voor deze tekening zijn 150,- euro. Wanneer je de kast uiteindelijk bestelt, wordt het bedrag van de tekening in mindering gebracht op het totaalbedrag van de kast.