• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klantenservice

Contactgegevens

Merken

Soms kom je termen of merken tegen waarvan je denkt: wat betekent dit? Merknamen in de houtindustrie zijn vaak niet zo bekend wanneer je niet regelmatig hout inkoopt. We lichten deze merknamen daarom graag toe.

Veelgestelde vragen

Wat is Innovus?

Innovus is een merk met het gekleurde plaatmateriaal van Sonae Arauco.

Thermopal, Innovus en UNILIN Evola zijn vergelijkbare merken. Waar elk merk eigen kleurcodes hanteert zijn de decoren vergelijkbaar. Qua kwaliteit doet de een niet onder aan de ander.

Wat is Leitopal?

Leitopal is een merknaam van de Duitse firma Leitermann, een producent van gemelamineerd spaanplaat en HPL. Het is een A-merk, wat een goede kwaliteit garandeert.

Wat is Medite®?

Medite is een bekend MDF-merk en staat voor een kwalitatief goed product. Het productieproces vindt plaats in Ierland. Medite is een A-merk wat een goede kwaliteit MDF garandeert. 

Wat is Pfleiderer?

Pfleiderer is, net zoals Unilin, een leverancier van diverse decoratieve plaatmaterialen op diverse dragers zoals spaanplaat en MDF. Pfleiderer heeft degelijke, sterke plaatmaterialen in een breed scala aan texturen. Pfleiderer is leverancier van bekende merken zoals Duropal en Thermopal.

Wat is Shinnoki?

Shinnoki is een lijn van Decospan met hoge kwaliteit fineer look-a-like panelen. De melamine lagen worden op FSC gecertificeerd MDF drager geperst. De melamine laag is bijna niet van echt fineer te onderscheiden met als groot voordeel dat deze panelen niet meer gelakt hoeven te worden en deze toplagen zullen niet verkleuren. Het bewerken van deze plaatmaterialen is makkelijk te noemen, net zoals bij gewoon MDF kunnen deze panelen in verstek gezaagd worden voor een naadloos resultaat. Bij elk paneel is een bijpassend band beschikbaar, op aanvraag kunnen de panelen afgeband worden. Een aanrader voor vele interieur toepassingen. Op zoek naar hoogwaardige MDF panelen met een natuurlijk en gelijkmatige uitstraling welke je niet meer af hoeft te werken? Ga voor Shinnoki panelen. Bekijk de website van Shinnoki.

Wat is Spanolux®?

Spanolux is, naast Medite, een ander bekend merk voor MDF. De fabriek staat in België, in het hart van de Ardennen. Ook Spanolux is een merk wat een goede kwaliteit MDF garandeert!

Wat is Trespa® Izeon?

De vertrouwde kwaliteit van Trespa garandeert een professioneel eindresultaat en stelt huiseigenaren in staat om zorgeloos van hun woning te genieten. Trespa® Izeon® is speciaal ontwikkeld voor afwerking van woningen en overige bouwwerken, zowel in nieuwbouw als renovatie. Alle RAL-kleuren van de Trespa® Izeon®-lijn zijn gebaseerd op gecertificeerde RAL-kleurenmonsters. Hierdoor is een goede combinatie met andere bouwdelen en de beschikbare verf in dezelfde RAL-kleur gewaarborgd. 

Wat is Trespa®?

Trespa® is een toonaangevende innovator op het gebied van architectonische plaatmaterialen en wordt internationaal erkend als de belangrijkste ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekleding en decoratieve gevels. Trespa® is het moederbedrijf achter o.a. de lijnen Trespa® Meteon en Trespa® Izeon.

Welke merken leveren jullie?

We leveren hoge kwaliteit hout en plaatmateriaal. Wanneer wij plaatmateriaal van een specifiek merk leveren, staat dit aangegeven in de producteigenschappen.

Bekijk ons assortiment

Bekijk alle veelgestelde vragen