• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Grote projecten

Vanuit onze professionele zagerij helpen wij jou met het realiseren van grote projecten. Wij zagen alle onderdelen voor jouw kastenwand of scheidingswanden tot op de mm nauwkeurig op maat, zodat jij hem alleen nog hoeft te monteren. Deze nauwkeurigheid kunnen wij garanderen doordat onze zaagtafels automatisch, digitaal en computergestuurd zijn, hierdoor is de maatvoering altijd exact gelijk: ideaal! OPMAATZAGEN.nl is dé partner voor de inrichting van een kantoor, winkel of horecagelegenheid. 

Diverse afwerkingen  
Bij OPMAATZAGEN.nl gaan we niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor service. Zo kun je alle soorten plaatmateriaal bij ons ook in verstek laten zagen, laten afronden of laten afschuinen. Bekijk alle afwerkmogelijkheden

De juiste voorbereiding
Zo snel mogelijk met het project van start gaan? Kijk dan goed in ons assortiment en beslis vooraf welke diktes, maten, houtsoorten en afwerkingen jij nodig hebt om je project te laten slagen. Op die manier kunnen we je vaak al binnen 3 werkdagen helpen met jouw klus. Ook kan je gebruik maken van onze handige zaaglijst, hier noteer je precies wat je nodig hebt, zodat wij een offerte voor je op kunnen stellen. Zo kan jij je focussen op jouw klus, en bereiden wij de offerte voor je voor.

Klaar om aan de grote klus te beginnen? 

Bekijk al ons plaatmateriaal  Vraag hier je offerte aan

Dat is écht handig
  • Gratis tot op de mm nauwkeurig gezaagd
  • Vormen: rechthoeken, driehoeken, cirkels, e.d.
  • Afwerkingen: verstek, afschuinen, ABS band, e.d.
  • Vanaf 3 werkdagen bezorgd, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-