• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Afwerkingen

Ga voor perfectie!

Laat ons je materiaal dan o.a. in verstek zagen, afronden of vast boor- of deuvelgaten voorboren. Hierdoor kun je naadloze verbindingen maken, je hoeken verdiepen of aandikken. Zo creëer je in een handomdraai een aanrechtblad of vensterbank die massief oogt en strak is afgewerkt. Gegarandeerd een schitterend eindresultaat. En bijna niet zelf te doen.

Ben je benieuwd naar alle afwerkingen die wij kunnen realiseren? Bekijk hieronder alle afwerkingen die mogelijk zijn. Ga naar de productpagina zelf en bekijk de vormen en afwerkingen beschikbaar per plaat. Bekijk alle plaatmaterialen.

Verstek

Verstek zagen zorgt voor mooiere, verborgen verbindingen. Bij verstek zagen wordt een haakse verbindingshoek netjes in tweeën verdeeld. Geen haaks op elkaar geplaatste platen meer, maar mooie hoeken. Elke type hout dikker dan 3mm kunnen we voor je in verstek zagen. Waar bouwmarkten alleen “rechttoe-rechtaan” zagen, kunnen wij onder elke gewenste hoek van 1 tot 46 graden zagen. En ook hier geldt: tot op een tiende van een graad nauwkeurig.


Bekijk alle beschikbare plaatmaterialen
Afronden

Om scherpe losstaande randen te voorkomen is het mogelijk om de kopse kanten van je balk, plaat of plank door ons te laten afronden. Kies eenvoudig welke kanten je graag afgerond wilt hebben en met welke radius. Zo zorg je voor een mooie afwerking, zonder dat je deze zelf hoeft na te bewerken.


Bekijk alle beschikbare plaatmaterialen
Afschuinen

Voor een strakke, moderne afwerking kun je er ook kiezen om de randen te laten afschuinen. Je kunt zelf de diepte van het afschuinen en de kanten waar het op aangebracht wordt kiezen. Afgeschuinde kanten zorgen voor minder scherpe randen en een strakker, afgewerkt aangezicht.


Bekijk alle beschikbare plaatmaterialen
ABS band

ABS band is een kunststof laag van 2 mm dik waarmee je de kopse kanten van plaatmateriaal netjes afwerkt. Deze laag hoeft in principe niet meer behandeld te worden en kan eventueel gemakkelijk overgeschilderd worden. ABS band maakt het materiaal wat dikker. Tijdens het zagen houden we daar rekening mee zodat de door jou opgegeven maat ook de uiteindelijke maat wordt.


Bekijk alle beschikbare plaatmaterialen
Holprofiel

Je kiest een holprofiel voor de afwerking en uitstraling van het materiaal. Je kan zelf de gewenste diepte van de afwerking aangeven in het bestelproces.


Bekijk alle beschikbare plaatmaterialen
Kwartrond

Het kwartrond profiel is een sierlijke afwerking van het materiaal, die je kiest voor de uitstraling. Je kan zelf de gewenste diepte van de afwerking aangeven in het bestelproces.


Bekijk alle beschikbare plaatmaterialen
Hoe bestel je plaatmateriaal met een afwerking?

Dat doe je bij het product zelf. Wanneer je de afmetingen van de plaat, plank of balk hebt ingevoerd, kun je heel eenvoudig in de stap afwerkingen per zijde aangeven welke afwerking je wilt. Zelfs combinaties zijn mogelijk!

Start met bestellen

Staat de vorm of maat die je nodig hebt er niet bij?

Mail ons je wensen, dan gaan we ons best doen om het te maken voor je!

Dat is écht handig
  • Gratis tot op de mm nauwkeurig gezaagd
  • Vormen: rechthoeken, driehoeken, cirkels, e.d.
  • Afwerkingen: verstek, afschuinen, ABS band, e.d.
  • Vanaf 3 werkdagen bezorgd, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-