• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klantenservice

Contactgegevens

Covid-19 maatregelen

Bedankt dat jullie onze website bezoeken en geïnteresseerd zijn in ons perfect gezaagde plaatmateriaal en meubels op maat!

We houden onze webshop en zagerij in deze onzekere periode op een veilige manier draaiende. We zijn enorm blij met alle bestellingen die we ontvangen en zoals altijd doen wij ons uiterste best om alles snel en veilig te leveren. Tot op heden gaat dit heel erg goed. Onze (externe) bezorgers houden afstand of zetten bestellingen bij de voordeur om fysiek contact te vermijden. We vragen je wel rekening te houden met het volgende:

 

Korting bij afhalen in Veenendaal (zagerij)

Ontvang korting op je grote bestelling wanneer je deze zelf bij ons in Veenendaal komt afhalen. Om in deze onzekere tijd niet afhankelijk te zijn van (drukke) externe transporteurs vragen we je om het zaagwerk bij ons op te halen. Onze zagerij is centraal gelegen in Veenendaal en goed bereikbaar (vlak naast de A12). Afhankelijk van de waarde van je bestelling krijg je tot wel 50,- euro korting wanneer je je bestelling af komt halen. De korting wordt automatisch verrekend in de laatste stap voordat er betaald wordt. Als je kiest voor afhalen kunnen wij de levertijd garanderen (mits het materiaal voorradig). Mocht het toch niet lukken brengen we je zo snel mogelijk op de hoogte. Let op: bij afhalen zijn de gezaagde panelen niet per stuk verpakt.

 

Regels m.b.t. afhalen

We vragen je rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM:

  • We houden gepaste afstand (tenminste 1.5m) en dragen een mondkapje.
  • Het is niet nodig om de afhaalbon te tekenen.
  • We vragen je om zelf het gezaagde materiaal in te laden.
  • Heeft u griep- of verkoudheidsverschijnselen? Vraag dan of iemand anders in de gelegenheid is de bestelling op te halen. Of kom op een later moment. De bestelling blijft klaarstaan.

We brengen wekelijks de orders naar onze externe afhaallocaties in Amsterdam, Hilversum, Rotterdam en Utrecht. Deze vestigingen zijn niet gesloten en daar de bestelling ophalen is gewoon mogelijk. 

 

Bezorging

Door drukte bij onze bezorg-partners kan het zijn dat de levertijd langer is dan dat je van ons gewend bent. Onze bezorgpartners doen hun uiterste best het pakket zo snel mogelijk af te leveren. Heeft het pakket vertraging? Wacht dan 2-4 werkdagen met ons een bericht te sturen. Helaas hebben wij er geen invloed op als het pakket in hun proces zit. Het kan zijn dat het pakket alsnog binnen deze periode geleverd wordt. Onze bezorgpartners houden je hiervan zo goed mogelijk op de hoogte.

 

Showroom

Tot en met 7 februari helpen we graag met het realiseren van de maatwerk meubels en tafelbladen op maat via een telefonische- of video afspraak. Maak een digitale showroom afspraak. De showroom zelf is gesloten. Het materiaal zien en voelen? Bestel een sample!

Digitale showroom afspraak maken

 

 

Leveren in België

Door enorme drukte kunnen we tijdelijk geen grote bestellingen in België leveren. Enkel pakketten met een maximale gordelomvang van 295,0 (gordelomvang = 1x lengte + 2x breedte + 2x hoogte) cm en een maximale lengte van 160,0 cm kunnen worden verzonden naar België. De levertijd hiervan kan oplopen tot 7 werkdagen.

 

Klantenservice

We doen ons best je vragen zo snel als mogelijk te beantwoorden. Soms kan het echter iets langer duren.

 

Bedankt voor jullie bestellingen en begrip! 
Het team van www.OPMAATZAGEN.nl