Bezorgen

Bestellingen in België worden tussen de 3-7 werkdagen geleverd. Kleine orders kunnen al vanaf 3 dagen geleverd worden. Onze verzendtarieven variëren per bestelling. Afhankelijk van de grootte van je bestelling wordt de bijbehorende bezorgmethode geselecteerd. We doen ons best de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. 

 

Hout- en plaatmateriaal

Ons systeem berekent automatisch de verzendkosten over jouw complete bestelling. Deze worden in de laatste stap van het bestelproces weergegeven. Let daarbij op de afmetingen van de individuele items, want één enkel item kan de bezorgmethode beïnvloeden en de verzendkosten verhogen. Zit er een item tussen welke langer is dan 165,0 cm of is het pakket zwaarder dan ca. 25 kg? Dan moeten wij de bestelling met een koeriersdienst leveren. Dit leidt tot hogere verzendkosten. 

Pakketpost - kleine bestelling

1 pakket, vanaf: 14,95 euro
2 of meer, vanaf: 14,95 euro

Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden verzenden wij zoveel mogelijk met pakketten. De pakketten worden netjes verpakt met beschermingsranden om het gevoelige materiaal te beschermen. Let daarbij op de afmetingen van de individuele items, want enkel 1 item kan de bezorgservice beïnvloeden en de verzendkosten verhogen.

Gewicht: tot 15,0 kg pakket
Max lengte: 156,0 cm
Gordelomvang: 265,0 cm per pakket

Koeriersdienst - grote bestelling

Bestelwaarde tot 500,- euro incl. btw: 69,95 euro
Bestelwaarde tussen 500,- euro en 1.000,- incl. btw: 49,95 euro
Bestelwaarde boven 1.000,- incl. btw: Gratis

Het verzenden van grote en zware houten panelen is lastig. Om de risico's op beschadigingen zo klein mogelijk te houden pakken wij de items voorzichtig in en bezorgen wij deze met een koeriersservice op speciaal geprepareerde karren. We komen met een kleine vrachtwagen en kunnen overal leveren. Om deze service te waarborgen zijn de verzendkosten hiervoor hoger.

Alle bestellingen die niet met pakketpost mee kunnen.
Gewicht: > 15,0 kg per pakket
Lengte: > 156,0 cm
Gordelomvang: > 265,0 cm per pakket

 

Bestelling status
Nadat je een bestelling bij ons hebt geplaatst ontvang je automatisch een orderbevestiging per e-mail. Na +/- 5 tot 7 werkdagen wordt er contact met je opgenomen om een definitief levermoment in te plannen. 

Levering DPD (pakketpost)
Je ontvangt de avond voor levering, na 19:00 uur, een e-mail met een track & trace code van het pakket. Hiermee kun je het pakket volgen en krijg je een indicatie wanneer deze wordt bezorgd.

Levering Van de Hoef Logistiek (koeriersdienst)
Onze transporteur Van de Hoef Logistiek bezorgt niet dagelijks in België. Bezorging van middelgrote en grote orders is daarom enkel op afspraak. Zodra jouw bestelling is overgedragen aan Van de Hoef Logistiek, nemen zij contact met je op een om definitief levermoment in te plannen.

 

Meubels

Alle meubels met een bestelwaarde boven de 1000,- euro in ons assortiment worden gratis bezorgd. Tot dit bedrag betaal je 84,95 verzendkosten. Zodra het maatwerk meubel is aangemeld bij onze transporteur nemen zij binnen enkele werkdagen per e-mail contact met je op voor het afspreken van het definitieve levermoment. Je hebt hierdoor zelf invloed op het moment van bezorgen.