Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
Ons assortiment

Klantenservice: Hoe kunnen wij je helpen?

Bestellen
 • Bestelling plaatsen

  In onze webshop kun je eenvoudig op maat gezaagd hout in een aantal stappen bestellen:

  1. Kies houtsoort
  2. Kies dikte
  3. Kies vorm en eventuele afwerking (verstek, afronden en/of afschuinen)
  4. Kies afmetingen
  5. Kies afwerking

  Na deze stappen heb je de mogelijkheid om direct af te rekenen, een zelfde houtsoort met andere afmetingen te selecteren of een andere houtsoort te kiezen.

 • Heb je een groot project?

  We maken op maat wat jij hebt bedacht. Op basis van jouw tekening en gekozen materialen gaan wij aan de slag. Zo is jouw kantoormeubilair of interieur op maat wel heel dichtbij. Je hebt zelf het voorwerk gedaan (van ontwerp tot keuze materiaal) maar niet de machines om het te maken. Wij zagen het exact op maat Klik hier voor meer informatie.

 • Download handige zaaglijst
Verzenden en afhalen
 • Verzending

  Wij doen ons uiterste best om de bestelling binnen 3 werkdagen te leveren of klaar te hebben staan in onze houtzagerij. Leveringen in België duren iets langer. Wij bezorgen van dinsdag t/m zaterdag. In het bestelproces kun je een voorkeursdag van levering selecteren. Je ontvangt een email met een verzend- of afhaalbevestiging. Wij bezorgen alleen op de begane grond. Helaas kunnen wij (nog) niet op de Waddeneilanden bezorgen.  

 • Verzendkosten

  We hanteren drie verzendcategorieën:

  1. € 9,95 incl. BTW voor kleine orders (BE: € 14,95)
  2. € 14,95 incl. BTW voor middelgrote orders (BE: € 29,95)
  3. € 29,95 incl. BTW voor grote orders (BE: € 44,95)


  Orders boven de €500,- inclusief BTW, voor zowel Nederland als België, bezorgen wij gratis. In het bestelproces wordt direct duidelijk welk tarief geldt voor jouw bestelling. Lees hier meer over ons bezorgproces en verpakking

 • Afhalen bij onze zagerij

  In de email (orderbevestiging) die je hebt ontvangen, staat wanneer je de bestelling kunt ophalen. De afhaalbalie is geopend op dinsdag en donderdag van 15:30u tot 17:00u en op zaterdag van 10:00u tot 12:00u.

  Onze houtzagerij is gevestigd in Veenendaal:
  OPMAATZAGEN.nl
  Wiltonstraat 22
  3905 KW Veenendaal

  Klik hier voor een routebeschrijving

Service
 • Ik wil mijn bestelling wijzigen

  Het beste kun je ons mailen op [email protected], wij zullen dan zo snel mogelijk (streven binnen 2 uur op werkdagen) beoordelen of de bestelling al is verwerkt en of wijzigingen nog mogelijk zijn. Vergeet niet het ordernummer te vermelden. Bellen mag en kan natuurlijk ook!

 • Ik wil mijn afleveradres wijzigen

  Het beste kun je ons mailen op [email protected], wij zullen dan zo snel mogelijk (streven binnen 2 uur op werkdagen) beoordelen of de bestelling al is verwerkt en of wijzigingen nog mogelijk zijn. Vergeet niet het ordernummer te vermelden. Bellen mag en kan natuurlijk ook!

 • Mijn betaling is mislukt of geweigerd

  Het beste kun je ons even bellen. Wij kunnen dan direct beoordelen waar het mogelijk misgaat: +31 85 888 29 55.

 • Er is iets fout gegaan met de levering

  Dat horen we graag binnen 3 werkdagen. Het beste kun je ons mailen op [email protected], wij zullen dan zo snel mogelijk (streven binnen 2 uur op werkdagen) beoordelen hoe we je kunnen helpen. Vergeet niet het ordernummer te vermelden en bij voorkeur eventuele foto's mee te sturen. Bellen mag en kan natuurlijk ook!

 • Ik wil mijn bestelling retourneren

  Als je jouw bestelling wilt retourneren of omruilen, doen we daar niet moeilijk over. Dit kan tot 30 dagen na aankoop, zonder reden. Alles wat op maat is gemaakt kan helaas niet retour. Een bestelling terugsturen? Lees hier meer.

 • Klacht of suggestie voor verbetering?

  Heb je een negatieve ervaring gehad met een van onze producten of onze service? Problemen zijn er om opgelost te worden. Stuur daarom jouw klacht naar [email protected]. We lossen het op. Altijd!

  Let op, je ontvangt geen ontvangstbevestiging van je klacht, maar we streven er naar om binnen 48 uur inhoudelijk te reageren. Vergeet niet het ordernummer te vermelden en bij voorkeur eventuele foto's mee te sturen.

  Ook suggesties of verbeteringen kun je sturen naar bovengenoemd e-mailadres. We willen onze webshop en service heel graag beter maken.

  Mocht je het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kun je de klacht voorleggen via het Europees ODR Platvorm

 • Garantie

  Voor alle producten die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Lees meer hierover in onze algemene voorwaarden.

 • Download handige zaaglijst
Betaalmogelijkheden
 • iDeal (gratis)

  Als je betaalt met iDEAL, dan gebruik je internetbankieren via jouw bank. De meeste bekende banken zijn aangesloten bij iDEAL en maken het mogelijk om deze dienst te gebruiken om de betaling te doen. Het is een van de meest gebruikte vormen van betalen op internet.

 • Creditcard (gratis)

  Betalen met een creditcard is ook mogelijk. Lees hieronder meer bij MasterCard en VISA. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, wordt je bestelling voorbereid en verstuurd wanneer gereed. Je creditcard wordt pas na levering daadwerkelijk belast.

 • MasterCard (gratis)

  Betalen met een creditcard van MasterCard is ook mogelijk. Je hebt dan alle gegevens nodig die op de kaart vermeld staan: het creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC code. Als je dat hebt ingesteld kan het ook zo zijn dat je een wachtwoord moet invullen. De gegevens van jouw MasterCard worden door ons veilig verwerkt.

 • VISA (gratis)

  Betalen met een creditcard van VISA is ook mogelijk. Je hebt dan alle gegevens nodig die op de kaart vermeld staan: het creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC code. Als je dat hebt ingesteld kan het ook zo zijn dat je een wachtwoord moet invullen. De gegevens van jouw VISA worden door ons veilig verwerkt.

 • Paypal (gratis)

  PayPal is een online betaalrekening die is gekoppeld aan je e-mail adres. Je kunt ook je bankgegevens koppelen aan je PayPal-rekening. Geld wat op een PayPal-rekening staat kun je gebruiken voor een online aankoop of storten op je bankrekening.

 • Bancontact / Mister Cash (België / gratis)

  Bancontact is de vorm van online betalen die je kunt gebruiken als je in België woont. De werkwijze is vergelijkbaar met iDEAL.

 • Overboeking (gratis)

  Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag overmaakt naar OPMAATZAGEN.nl. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

  Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Houd daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, beginnen we met het voorbereiden van je order.

  Vooruitbetaling is mogelijk bij bedragen vanaf € 10.000,-

  Ons rekeningnummer is:
  NL90 KNAB 0255 6014 33 t.n.v. OPMAATZAGEN BV

 • Overige

  Wij accepteren helaas geen andere betaalmethoden zoals VVV bonnen, op afbetaling of middels acceptgiro.

Meubels
 • Levering & verpakking

  De onderdelen van jouw meubel worden zorgvuldig verpakt, zodat de kans op beschadiging tijdens transport minimaal is. Bij meubels wordt altijd een montagehandleiding meegeleverd. Alle onderdelen zijn genummerd, zodat je met behulp van de handleiding altijd weet welk onderdeel je nodig hebt.

 • Materiaal

  Op de website zijn een aantal standaard opties aan te klikken voor de materiaalkeuze. Maar in principe is elk meubel in elk materiaal te leveren. Staat jouw keuze van materiaal er niet bij? Stuur ons gerust een mail, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn!

 • Montage

  Bij meubels wordt altijd een montagehandleiding meegeleverd. Alle onderdelen zijn ook altijd genummerd, zodat je overzicht hebt tijdens het monteren. Per meubel kan het verschillen of er al dan niet een installatiepakket met accessoires geleverd wordt. Let daarom goed op tijdens het bestellen.

  Download montagehandleiding

 • Afwerking

  Het afwerken van jouw meubel is een taak die je helemaal zelf mag uitvoeren. Wil je hierover tips lezen? Kijk dan op inspiratie.opmaatzagen.nl voor klustips en afwerktips. Ook kun je hier bekijken wat andere klanten hebben gemaakt om inspiratie op te doen voor jouw klus!

 • Specifieke wensen?

  Heb je een meubel gezien dat je wilt aanpassen aan jouw wensen? Geen nood, stuur ons een mail met alle informatie en eventueel een schets. Wij gaan dan zorgen dat we het pakket kunnen aanpassen op jouw wensen!

Maatwerk
 • Maatwerk oplossing

  Niet gevonden wat je zocht? Of heb je een andere vraag of wens (bijvoorbeeld een grote bestelling)? Vertel ons wat je zoekt door contact op te nemen. We helpen je graag!

  Telefoon: +31 85 888 29 55
  Email: [email protected]
  Whatsapp: +31 6 515 360 30

 • Heb je een groot project?

  We maken op maat wat jij hebt bedacht. Op basis van jouw tekening en gekozen materialen gaan wij aan de slag. Zo is jouw droomkast, interieur op maat of ontvangstbalie wel heel dichtbij. Klik hier voor meer informatie.

OPMAATZAGEN.nl
 • Onze gegevens

  Het adres van onze houtzagerij is:
  Wiltonstraat 22
  3905 KW Veenendaal

  Je kan ons bereiken op:
  Tel. +31 85 888 29 55
  Email [email protected]
  Whatsapp: +31 6 515 360 30

  Overige info:
  Opmaatzagen B.V.
  btw nr. NL8568.92.300.B01
  kvk nr. 67242529
  NL90 KNAB 0255 6014 33

 • Openingstijden

  Onze klantenservice is bereikbaar via telefoon, email, whatsapp en chat tijdens de volgende openingstijden:

  Openingstijden klantenservice
  Maandag 09.00 - 17.30 uur
  Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
  Woensdag 09.00 - 17.30 uur
  Donderdag 09.00 - 13.00 uur
  Vrijdag 09.00 - 13.00 uur
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

  Tel. +31 85 888 29 55
  Email [email protected]
  Whatsapp: +31 6 515 360 30

  Meer informatie

 • Algemene voorwaarden

  Simpel en helder. Bekijk onze algemene voorwaarden.

Belgische klanten
 • Levering & verpakking

  Bestellingen voor België worden binnen 3-5 werkdagen geleverd. Kleine orders worden binnen 3 dagen geleverd. De bezorging voor middelgrote en grote orders is op afspraak. Hiervoor kun je bij het bestellen een datum van voorkeur aangeven. Het verpakken van het bestelde materiaal doen wij heel zorgvuldig, zodat de kans op beschadiging tijdens transport minimaal is!

 • Verzendkosten

  We hanteren drie verzendcategorieën:

  1. € 14,95 inclusief BTW voor kleine orders
  2. € 29,95 inclusief BTW voor middelgrote orders
  3. € 44,95 inclusief BTW voor grote orders


  Orders boven de €500,- inclusief BTW bezorgen wij gratis. In het bestelproces wordt direct duidelijk welk tarief geldt voor jouw bestelling.

 • Betaalmogelijkheden

  Je kunt veilig en snel betalen op de onderstaande manieren:

  • Bancontact / Mister Cash
  • MasterCard
  • VISA
  • Paypal
  • Overboeking
   Ons rekeningnummer is:
   NL90 KNAB 0255 6014 33, BIC code KNABNL2H t.n.v. OPMAATZAGEN BV
Doe het zelf
Redenen om een account aan te maken:
Account aanmaken
Contact