• Home
Thuiswinkel Waarborg

Rond FENIX NTM Nero Ingo tafelblad met een diameter van 130,0 cm

Niet alleen super praktisch maar ook helemaal trendy: een rond tafelblad. Niet gek ook dat de woonwinkels er vol mee staan! Toch kan het vinden van de juiste diameter nog wel een behoorlijke klus zijn. Je wilt natuurlijk een diameter welke past bij de ruimte van jouw interieur. Met STULPR DIY Design Furniture bepaal jij zelf de diameter van jouw tafelblad. Zo verkopen wij bladen met een minimale diameter van 45,0 cm en een maximale diameter van 160,0 cm! Hoeveel personen mogen er bij jou komen tafelen?!

Een tafelblad met een diameter van 130,0 cm

Knus en gezellig, zo kan de ronde tafelvorm omschreven worden! Je zit gezellig bij elkaar en kan vrijwel iedereen aan tafel aankijken zonder dat je bijna van je stoel afvalt. Cynthia’s tafel heeft een diameter van 130,0 cm, hierbij kun je makkelijk 5 grote stoelen kwijt.

Hieronder vind je een indicatie van veel gebruikte afmetingen voor een rond tafelblad met daarbij het aantal personen dat kunnen aanschuiven. Wij adviseren om zelf nog na te meten, voordat je een keuze maakt.

Aantal personenDiameter (cm)
2-3100,0
3-4110,0/120,0
4-5130,0
5-6140,0
6-7150,0
7-8160,0

Jouw tafelblad op maat binnen 15 werkdagen in huis

STULPR maakt niet alleen design meubels betaalbaar maar zorgt ook dat deze super snel bij jouw thuis geleverd worden! Jouw tafelblad op maat wordt al binnen 15 werkdagen geleverd, zodat je er zo snel mogelijk van kunt genieten.

Vlinderpoot van stalen-tafelpoten.nl

Een gouden combinatie: een STULPR tafelblad in de kleur FENIX NTM Nero Ingo met daaronder een Scandinavisch & minimalistisch onderstel van stalen-tafelpoten.nl. Wij krijgen ontzettend veel vragen over deze populaire tafel combinatie, welke wij daarom ook graag met je delen. Mocht je gaan voor een tafelblad tot een diameter van 140,0 cm, dan ga je voor de Alaska Small. Is jouw tafelblad groter dan 140,0 cm, ga dan voor Alaska Medium.

De medewerkers van stalen-tafelpoten helpen je graag met alle vragen rondom tafelonderstellen!

Onze showroom is geopend!

Laat je adviseren door onze meubel experts in onze showroom! Zo weet je zeker dat alle mogelijkheden aan bod zijn gekomen en je kunt het blad in het echt zien en voelen. Wij hebben namelijk verschillende modellen van STULPR gepresenteerd staan in onze showroom.

Is het bezoeken van de showroom geen optie? Vraag dan een sample aan via ons contactformulier.

Bezoek showroomSample aanvragen