• Home
Thuiswinkel Waarborg

Klussen met hout deze zomer, net als Sharon!

Sharon heeft deze zomer een aantal klussen met hout in huis gerealiseerd. Nieuwe legplanken en een nieuwe vensterbank hebben een plekje gekregen en mogen jaren dienst doen. Lees hier meer over haar plannen!

Aan de slag in je (nieuwe) huis

De zomer is de uitgerekende tijd om aan de slag te gaan in je huis. Of het nu een nieuw huis is of een huis wat je al een tijdje hebt; er is altijd wat te doen! Dit hoeven geen grote klussen te zijn, maar kunnen ook kleine dingen zijn die je al een tijdje wilt doen. Nu je wat meer tijd hebt in de zomer kun je die mooi oppakken! Dat heeft Sharon ook gedaan. Zij heeft een aantal platen op maat laten zagen om wat klussen mee te klaren. Of te wel: ze heeft haar handen uit de mouwen gestoken en is aan het klussen gegaan met hout.

Legplanken voor de inbouwkast

De eerste klus met het op maat gezaagde hout: Allereerst heeft ze een drietal legplanken laten maken van Spaanplaat Wit Gemelamineerd. Deze planken zijn aan de boven- en onderkant al afgewerkt en Sharon heeft tijdens het bestellen er ook voor gekozen om de voorste rand te laten afwerken met ABS band. Hierdoor zijn de planken gelijk klaar voor gebruik!

Bekijk Spaanplaat Wit Gemelamineerd in de webshop

Een nieuwe vensterbank van MDF

Vervolgens heeft ze een zwarte vensterbank gemaakt van MDF Blank. Om de scherpe rand eraf te halen heeft ze het MDF aan de bovenkant laten afronden. Dit kun je, net als het plaatsen van ABS band, aangeven tijdens het bestellen. Vervolgens heeft ze zelf de plaat gegrond, zwart afgelakt en geplaatst. Ziet er strak uit!

Bekijk MDF Blank in de webshop

Ook aan de slag deze zomer?

Heb jij ook nog een aantal klussen liggen en kwam je er maar niet aan toe? Ga dan deze zomer aan de slag! Je bespaart al een hoop tijd als je jouw materiaal op maat bestelt bij OPMAATZAGEN.nl, dan hoef je alvast niet meer te zagen. Je kunt bij ons kiezen uit een breed assortiment aan hout en plaatmateriaal, waar altijd wel iets geschikts tussen zit voor de meest uiteenlopende klussen. We bezorgen het zelfs bij je thuis, zodat je daar ook geen tijd meer aan kwijt hoeft te raken!

Bestel jouw hout & plaatmateriaal op maat!