• Home
Thuiswinkel Waarborg

Vakkenkast van Underlayment Fins Vuren

Ben je op zoek naar een moderne kast met een warme uitstraling? Dan is een vakkenkast van underlayment misschien iets voor jou. Het materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en krijgt door de noesten in het hout én de zichtbare houtnerf een karakteristieke uitstraling. De indeling van de kast bepaal je zelf! Zo kun je de kast helemaal aanpassen naar jouw wensen.

Wat is underlayment?

Underlayment Fins Vuren is een multiplex dat bestaat uit 7 lagen en wordt gemaakt van Fins vurenhout. Net als andere soorten multiplex bestaat Underlayment Fins Vuren uit verschillende lagen houtfineer. Deze lagen worden kruislings op elkaar verlijmd, waardoor de plaat zeer sterk is en nauwelijks werkt. Wil je meer weten over het materiaal? Bekijk onze productvideo over underlayment.

 

Maatwerk vakkenkast bestellen

Bestel je een kast van underlayment, dan gaan onze zaagspecialisten aan de slag om de kast zorgvuldig voor te bereiden. Zo worden bijvoorbeeld scharnieren gemonteerd, ladegeleiders bevestigd en andere opties voorbereid. Het zorgt ervoor dat de montage, na ontvangst van de kast, zo soepel mogelijk verloopt. Ook zonder technische kennis en timmermansoog is dit prima te doen! Benieuwd hoe eenvoudig de montage is en waar je op kunt letten? Bekijk dan de instructievideo op ons YouTube-kanaal.

Bestel jouw maatwerk kast van Underlayment Fins Vuren!