• Home
Thuiswinkel Waarborg

Maatwerk bureaublad van FENIX NTM Bianco Malé in rechthoekige vorm, door Hans

Een goede werkdag start bij een goede werkplek. Gun jezelf deze ruimte en haal het meeste uit je werk! Eén van de belangrijkste elementen van een succesvolle werkplek is het bureau. Deze moet stevig zijn, groot genoeg en fijn aanvoelen.

Rechthoekige bureaublad op maat

De meest voorkomende vorm van een bureaublad is de rechthoek. Een super functionele vorm waar je veel werkspullen op kwijt kan. Door de verschillende zijdes kun je de rechthoek op diverse manieren plaatsen: de lange zijde tegen de muur, handig wanneer je werkt met planners die je graag ophangt. De korte zijde tegen de muur, wanneer je bijvoorbeeld meerdere bureau’s kwijt wilt in één ruimte. Of centreer hem in het midden van jouw kantoor, zodat jouw bureau het middelpunt vormt van de kamer.

Bekijk alle tafelbladen

Fenix Bianco met een verjongen rechte afwerking

Het bureaublad hiernaast is gemaakt van 27 mm berken multiplex met daarop een sterke HPL laag, genaamd Fenix NTM Bianco. De stevigheid van het bureau wordt versterkt door de zogeheten backing, hierdoor wordt kromtrekking van het blad voorkomen. De randen zijn afgelakt met een blanke lak, waardoor de multiplex rand zichtbaar is. Een hele fijne toevoeging om het blad een industrieel of landelijk uiterlijk te geven.

De T poot

Onder het bureaublad is de zogeheten T poot te vinden. Eén van de populairste poten voor onder een bureaublad. De poot is verstelbaar en kan gekocht worden bij de Ikea. Lees hier meer over populaire tafelpoten en welke poot past bij jouw tafelblad.