• Home
Thuiswinkel Waarborg

Maatwerk barblad van FENIX NTM Nero Ingo in rechthoekige vorm met afgeronde hoeken, door Claudia

Eind oktober heb ik het idee opgevat mijn toch vrij kale en lege keuken wat aan te passen. Na wat denkwerk tot de conclusie gekomen dat het leuk zou zijn een soort bartafel in de keuken te hebben. Maar dan bij voorkeur als een blad aan de muur, zonder poten. Op zoek gegaan naar een bedrijf wat een blad zou kunnen maken wat aan mijn wensen kon voldoen voor een redelijke prijs.

Jouw designer tafelblad supersnel in huis

Na wat speuren op internet uitgekomen bij OPMAATZAGEN.nl. Een mail gestuurd met daarin mijn wens en al snel kreeg ik een positieve reactie. waarin zelfs nog een tip werd gegeven m.b.t. de dikte van het blad. Het blad besteld en 4 weken later was het al klaar! In de tussentijd had ik in de keuken de meeste overige werkzaamheden vast uitgevoerd. Dus afgelopen weekend meteen het blad kunnen ophangen. Schilderijen er boven en klaar. Ik ben echt superblij met het eindresultaat. Het blad is echt zo mooi, mooier nog dan ik verwacht had!

Bekijk al onze tafelbladen

Before and after: de eethoek van Claudia

Ik bestelde een blad met de formaten 90,0 x 65,0 cm. Het materiaal waar de kern van blad uit bestaat is, is berken multiplex 27mm (met de standaard bruine onderzijde en blanke lak), verjongde rand rondom. De radius van de hoeken is 60 en ik heb gekozen voor de toplaag Fenix NTM Nero Ingo 0720. Een mat zwarte kleur van zeer stevig materiaal en een stoere robuuste randafwerking!

Het boodschappenlijstje van Claudia

  • Tafelblad: Fenix NTM Nero Ingo 0720
  • 2 Ophangbeugels om het blad aan de muur te bevestigen.
  • Schroefjes
  • Meetlat en potlood
  • Boortje