• Home
Thuiswinkel Waarborg

Maatwerk eettafelblad van Forbo Linoleum Pistachio in een ronde vorm, door Taco

Net even wat anders dan je standaard witte eetkamertafel, want deze stunner heeft een zachte pistache kleur. Wat zich fijn laat mengen met de witte muren en het minimalistisch design van deze ruimte. Benieuwd naar de bijzondere specificaties van dit tafelblad, lees dan snel verder!

Kies voor een elegant rond tafelblad, kies voor gezelligheid

Een oase van rust. Deze elegante ronde vorm van STULPR geeft rust en ruimte. De ideale ronde tafel met een diameter van 150,0 cm. Met de ronde verjongde rand is deze tafel een veilige keuze voor jonge kinderen.

Door zijn ronde vorm vangt deze op maat gemaakte tafel direct je blik. Het gezellige aan een ronde tafel is dat de stoelen naar elkaar gedraaid kunnen worden, waardoor je makkelijk oogcontact kan maken met je buurman of buurvrouw. Ideaal voor een borrelavondje of gewoon een romantisch diner voor twee.

Bekijk alle tafelvormen

Tafelblad van Forbo Pistachio

Deze tafel heeft een toplaag van Forbo furniture linoleum. Forbo Linoleum is beschikbaar in een tal van kleuren. Van rustige, natuurlijke pastelkleuren, zoals de pistache kleur van Taco, tot uitsprekende felle kleuren als oranje en groen.

De fijne afwerking voelt warm en comfortabel aan. Het materiaal heeft een matte oppervlakte, welke geen afdruk van vingers laat zien. Forbo Linoleum plaatmateriaal behoudt langdurig zijn levendige kleur, zonder dat deze vervaagd.

Bekijk alle toplagen

Montagetips van Taco

Wat heb je nodig?

Taco plaatste het tafelblad onderste boven op de grond en heeft het onderstel uitgemeten, zodat deze goed in het midden uitkwam. Daarna heeft hij de schroefgaten afgetekend. Het onderstel heeft hij vervolgens van de tafel afgetild en met een 4 mm houtboor de gaten voorgeboord tot een diepte van 20 mm. Daarna heeft Taco het onderstel teruggeplaatst en de bouten met daar tussen een ring vastgemaakt met een dopsleutel.