• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Zachtboard kopen

Zachtboard kopen

Zachtboard kopen

Wilt u zachtboard platen kopen bij dé online zagerij voor op maat gezaagd hout? Bestel dan bij opmaatzagen.nl. In onze webshop koopt u snel en gemakkelijk uw zachtboard in elke gewenste afwerking en afmeting. Wij zagen uw plaatmateriaal vervolgens gratis voor u op maat. Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen geleverd. U kunt uw zachtboard ook op komen halen bij onze houtzagerij in Veenendaal.

Gratis op
maat gezaagd
Vanaf 3
werkdagen in huis
Afhalen
in Veenendaal
Klantenservice

Toepassingen voor zachtboard

Door de poreuze samenstelling kunnen zachtboard platen alleen worden toegepast in droge omstandigheden, bijvoorbeeld als prikbord, ondervloer of als verpakkingsmateriaal. Een van de belangrijkste eigenschappen van zachtboard is de isolerende werking. Hierdoor is het plaatmateriaal erg geschikt als ondervloer, als vulling voor deuren of als ondergrond voor stucwerk. Bij opmaatzagen.nl kunt u uw zachtboard platen kopen in iedere gewenste afmeting.

Ons assortiment

Soorten board

  • Hardboard
  • Lakboard
  • Zachtboard

Snel en eenvoudig zachtboard kopen

Online zachtboard kopen was niet eerder zo gemakkelijk: met uw laptop, tablet of zelfs uw smartphone bestelt u uw zachtboard platen snel in elke gewenste afmeting. Gebruik de filters om de juiste afwerking te bepalen en vul vervolgens de gewenste afmeting in. Wij zagen uw bestelling daarna gratis voor u op maat!

Over opmaatzagen.nl

In onze webshop vindt u plaatmateriaal in verschillende diktes en uitvoeringen. Op die manier heeft u altijd de juiste plaat voor uw klus! Bovendien is onnodig zaagverlies vanaf nu verleden tijd: bij ons koopt u alleen de vierkante meters die u nodig heeft. U betaalt niet per zaagsnede, maar uw plaatmateriaal wordt gratis voor u op maat gezaagd. Snel en eenvoudig zachtboard platen kopen doet u dus direct bij opmaatzagen.nl.

Andere houtsoorten nodig?

Behalve zachtboard platen zijn ook andere soorten board zoals hardboard en lakboard onderdeel van ons assortiment. Daarnaast bieden wij diverse andere plaatmaterialen aan, waaronder multiplex, spaanplaat en MDF. Altijd speciaal voor u nauwkeurig op maat gezaagd in iedere gewenste afwerking en dikte. Bent u op zoek naar een specifieke houtsoort die u niet in onze webshop terugvindt? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Supersnel bestellen

Gratis op maat gezaagd

Kies houtsoort 1
Kies dikte 2
Kies vorm 3
Kies afmetingen 4