• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Verlijmde houten platen op maat

Verlijmde houten plaat kopen

Verlijmde houten plaat kopen

Gemakkelijk en snel online uw WBP verlijmde houten platen op maat bestellen? Dat kan bij opmaatzagen.nl, dé online zagerij voor op maat gezaagd hout. Wij zagen uw verlijmde houten platen gratis op maat. Kies een of meerdere houtsoorten in ons uitgebreide assortiment en bepaal zelf welke afwerking en dikte u nodig heeft. Alle houtsoorten zijn verkrijgbaar in elke gewenste afmeting.

Gratis op
maat gezaagd
Vanaf 3
werkdagen in huis
Afhalen
in Veenendaal
Klantenservice

Voordeel van WBP verlijmde houten platen

Het belangrijkste voordeel van WBP verlijmde houten platen in vergelijking met platen die niet verlijmd zijn, is dat u geen rekening hoeft te houden met het werken van het hout. Bij houten platen die verlijmd worden met een draagplaat, zoals MDF, spaanplaat of multiplex, is een naadloze afwerking mogelijk. Hierdoor lijkt de plaat uit één stuk gemaakt. Bij opmaatzagen.nl bestelt u WBP verlijmde houten platen op maat van hoge kwaliteit.

Ons assortiment

Soorten WBP verlijmde platen

  • MDF
  • Multiplex
  • Spaanplaat
  • Betonplex
  • Board
  • OSB
  • Underlayment
  • Pellos floor

Verlijmde houten platen op maat bestellen

Alleen betalen voor de vierkante meters die u daadwerkelijk nodig heeft? Dat kan bij OPMAATZAGEN.nl. Bestel in onze webshop snel en eenvoudig uw verlijmde houten platen op maat. Kies de gewenste afwerking en dikte en wij zagen uw platen gratis voor u in de gewenste afmetingen. Daarna kunt u uw bestelling direct ophalen in onze houtzagerij in Veenendaal. Het is ook mogelijk om uw verlijmde houten platen op locatie te laten bezorgen: binnen 3 werkdagen geleverd!

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl is dé online zagerij voor op maat gezaagd hout. We hebben altijd diverse houtsoorten op voorraad; in verschillende afwerkingen en dikten. Staat de houtsoort waar u naar op zoek bent toch niet in onze webshop? Neem dan contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Alle houtsoorten op één plek

Welke houtsoort past bij uw project? Kiest u voor OSB, underlayment, spaanplaat of MDF? Of is multiplex het plaatmateriaal waar u naar op zoek bent? Kies bij opmaatzagen.nl uw houtsoort in de gewenste afwerking en dikte en laat het gratis door ons op maat zagen. Plaats uw bestelling via uw laptop, of heel eenvoudig via uw tablet of smartphone en ontvang uw verlijmde houten gemakkelijk thuisbezorgd.

Supersnel bestellen

Gratis op maat gezaagd

Kies houtsoort 1
Kies dikte 2
Kies vorm 3
Kies afmetingen 4