• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Underlayment

Underlayment platen gratis op maat gezaagd

Underlayment platen gratis op maat gezaagd

Heeft u underlayment platen nodig voor uw klus of project? Bestel het plaatmateriaal snel en eenvoudig bij dé online zagerij. Gebruik de filters om de gewenste afwerking, dikte en afmetingen te bepalen. Onze specialisten zagen het underlayment gratis voor u op maat. Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen thuisbezorgd. Natuurlijk kunt u uw underlayment ook op komen halen bij onze houtzagerij in Veenendaal. 

Gratis op
maat gezaagd
Vanaf 3
werkdagen in huis
Afhalen
in Veenendaal
Klantenservice

De voordelen van underlayment

Underlayment bestaat uit lagen die watervast zijn verlijmd. Hierdoor is het plaatmateriaal geschikt voor gebruik in vochtige omstandigheden. Doordat underlayment platen zijn opgebouwd uit verschillende lagen constructieplaat is het een sterk plaatmateriaal met een dragende functie. Underlayment wordt dan ook veel gebruikt voor bekistingen, wanden, vloeren, daken en het afzetten van bouwplaatsen. 

Underlayment platen kunnen voor zowel constructieve als voor decoratieve toepassingen worden gebruikt. Door het gladde oppervlak is de plaat eenvoudig te bewerken. Spijkeren, zagen, maar ook afwerken en monteren is met underlayment platen een fluitje van een cent!

Ons assortiment
  • Geschikt voor gebruik in vochtige omstandigheden
  • Neutrale uitstraling
  • Ook geschikt om voorwerpen aan op te hangen
  • Zeer sterk plaatmateriaal

Underlayment naturel

Underlayment naturel kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Zo is het geschikt voor toepassingen binnenshuis zoals wand- en vloerplaten. Het plaatmateriaal heeft bovendien een hoge belastbaarheid, waardoor het ook kan worden gebruikt als constructief plaatmateriaal voor het maken van vloer- en dakconstructies.

Underlayment gratis op maat gezaagd


Bestel uw underlayment voortaan snel en eenvoudig bij dé online zagerij. U bespaart uzelf niet alleen een rit naar de bouwmarkt, maar u betaalt bovendien alleen voor de vierkante meters die u nodig heeft. Wij zagen uw underlayment gratis op maat en uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen thuisbezorgd.

Supersnel bestellen

Gratis op maat gezaagd

Kies houtsoort 1
Kies dikte 2
Kies vorm 3
Kies afmetingen 4