Pellos Floor kopen: gratis op maat gezaagd!

Pellos Floor kopen: gratis op maat gezaagd!

Pellos Floor platen kopen doe je snel en gemakkelijk bij OPMAATZAGEN.nl. Alle soorten hout en plaatmateriaal in onze shop zijn in diverse afwerkingen en diktes verkrijgbaar en zagen we gratis voor je in de gewenste afmetingen. Na bestelling kan je jouw bestelde Pellos Floor direct ophalen in onze houtzagerij in Veenendaal of je bestelling wordt binnen 3 werkdagen thuisbezorgd!

Pellos Floor: vlak en stabiel plaatmateriaal

Pellos Floor platen kopen voor jouw project is een uitstekende keuze. Het materiaal komt uit Finland en wordt daar gezien als het topproduct op het gebied van plaatmaterialen. De plaat kan voor zowel constructieve als decoratieve doeleinden worden gebruikt, van vloeren tot daken. Eén van de kwaliteiten van Pellos Floor platen is het vlakke en stabiele oppervlak, wat ervoor zorgt dat de plaat gemakkelijk te bewerken en te monteren is.

Snel online Pellos Floor platen kopen

Bij OPMAATZAGEN.nl kan je in een paar simpele stappen online jouw Pellos Floor kopen. Gebruik de filters om de juiste dikte te bepalen en vul de gewenste afmetingen in. Wij zagen jouw bestelling vervolgens gratis voor je op maat. Tot op de millimeter nauwkeurig en zonder splinters. Wil je meerdere houtsoorten tegelijk bestellen? Dat kan! Kies een voor een de houtsoorten die je nodig hebt en voeg ze samen in één bestelling.

Pellos Floor platen kopen bij OPMAATZAGEN.nll

In onze webshop zijn onze plaatmaterialen altijd in verschillende afwerkingen en diktes op voorraad. Je geeft zelf heel eenvoudig aan welke afmetingen je nodig hebt. Onnodig zaagverlies is vanaf nu verleden tijd én je betaalt alleen voor de vierkante meters hout of plaatmateriaal die je nodig hebt. Wij zagen jouw Pellos Floor platen gratis voor je op maat. Jouw bestelling wordt binnen 3 werkdagen zorgvuldig verpakt thuisbezorgd. 

Uitgebreid assortiment houtsoorten

Bij OPMAATZAGEN.nl kan je niet alleen Pellos Floor platen kopen. In ons assortiment vindt je ook diverse andere soorten hout en plaatmateriaal, waaronder MDF, spaanplaat, multiplex en underlayment. Kan je de houtsoort waar je naar op zoek bent toch niet vinden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We informeren je graag over de mogelijkheden. 

Bekijk ons Assortiment