• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Pellos Floor

Pellos Floor kopen: gratis op maat gezaagd!

Pellos Floor kopen: gratis op maat gezaagd!

Pellos Floor platen kopen doet u snel en gemakkelijk bij opmaatzagen.nl. Alle soorten hout en plaatmateriaal in onze shop zijn in diverse afwerkingen en diktes verkrijgbaar en zagen we gratis voor u in de gewenste afmetingen. Na bestelling kunt u uw bestelde Pellos Floor direct ophalen in onze houtzagerij in Veenendaal of uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen thuisbezorgd!

Gratis op
maat gezaagd
Vanaf 3
werkdagen in huis
Afhalen
in Veenendaal
Klantenservice

Pellos Floor: vlak en stabiel plaatmateriaal

Pellos Floor platen kopen voor uw project is een uitstekende keuze. Het materiaal komt uit Finland en wordt daar gezien als het topproduct op het gebied van plaatmaterialen. De plaat kan voor zowel constructieve als decoratieve doeleinden worden gebruikt, van vloeren tot daken. Eén van de kwaliteiten van Pellos Floor platen is het vlakke en stabiele oppervlak, wat ervoor zorgt dat de plaat gemakkelijk te bewerken en te monteren is.

Ons assortiment

Snel online Pellos Floor platen kopen

Bij opmaatzagen.nl kunt u in een paar simpele stappen online uw Pellos Floor kopen. Gebruik de filters om de juiste dikte te bepalen en vul de gewenste afmetingen in. Wij zagen uw bestelling vervolgens gratis voor u op maat. Tot op de millimeter nauwkeurig en zonder splinters. Wilt u meerdere houtsoorten tegelijk bestellen? Dat kan! Kies een voor een de houtsoorten die u nodig heeft en voeg ze samen in één bestelling.

Pellos Floor platen kopen bij opmaatzagen.nl

In onze webshop zijn onze plaatmaterialen altijd in verschillende afwerkingen en diktes op voorraad. U geeft zelf heel eenvoudig aan welke afmetingen u nodig heeft. Onnodig zaagverlies is vanaf nu verleden tijd én u betaalt alleen voor de vierkante meters hout of plaatmateriaal die u nodig heeft. Wij zagen uw Pellos Floor platen gratis voor u op maat. Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen zorgvuldig verpakt thuisbezorgd. 

 

Uitgebreid assortiment houtsoorten

Bij opmaatzagen.nl kunt u niet alleen Pellos Floor platen kopen. In ons assortiment vindt u ook diverse andere soorten hout en plaatmateriaal, waaronder MDF, spaanplaat, multiplex en underlayment. Kunt u de houtsoort waar u naar op zoek bent toch niet vinden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We informeren u graag over de mogelijkheden. 

Start met bestellen

Supersnel bestellen

Gratis op maat gezaagd

Kies houtsoort 1
Kies dikte 2
Kies vorm 3
Kies afmetingen 4