Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
Je bent hier: MDF Neut Modern
Maatprijs:
per stuk | Incl. BTW

MDF Neut Modern

MDF vochtwerend V313, voorgelakt

Bezig met laden
1 / 2
Prijs ophalen
 • MDF Neut Klassiek
  MDF Neut Klassiek
 • MDF Neut Modern
  MDF Neut Modern
 • MDF Neut Traditioneel
  MDF Neut Traditioneel
In verschillende stijlen en afmetingen beschikbaar
Op voorraad - Vandaag besteld binnen 3 werkdagen in huis
Start met bestellen

De MDF Neut Modern (ook wel plintneut of vloerblok genoemd) wordt gebruikt om de overgang tussen de plint en de deurlijst of koplat netjes af te werken. De neut is hoger dan de plint en breder dan de deurlijst, zodat naden mooi afgewerkt worden. Naast de afwerking hebben neuten ook een decoratieve functie. Het gebruik van neuten geeft het interieur een luxe uitstraling. De MDF Neut Modern past door de strakke afwerking heel goed in een strak en modern interieur, maar ook in andere stijlen misstaat deze neut niet. De afmeting is 18 mm dik en 75 mm breed.

De MDF Neut Modern is voorgelakt in de kleur RAL 9010 en gemaakt van MDF Vochtwerend V313 . Dit houdt in dat de persing van het MDF extra sterk is, waardoor de neut tegen een druppel water kan en ook extra strak kan worden afgewerkt. Doordat de neut is voorgelakt hoef je deze na het plaatsen alleen nog te voorzien van een laatste laagje lak in jouw favoriete kleur! Wil je meer lezen over wat MDF precies is? Klik dan hier .

De MDF Neut Klassiek bestel je bij OPMAATZAGEN.nl in de hoogte die jij nodig hebt! Wil je meer lezen over hoe je neuten, plinten en deurlijsten plaatst? Lees dan onze klustips.

Andere modellen zijn MDF Neut Klassiek en MDF Neut Traditioneel . Naast neuten kun je jouw klus helemaal afmaken met bijpassende MDF Koplatten & Lijsten . Ook Plinten kun je direct mee bestellen!

Geef hier je afmeting op
Bezig met laden
Alle uitvoeringen
Lees hier de verschillen
Een onmisbare afwerking in elk huis
Eigenschappen
Type
MDF
Variant
MDF Vochtwerend V313
Kleurcode
RAL 9010
Dikte
18 mm
Kleur
Wit gelakt
Gegrond
Ja
Max. lengte (mm)
490
Max. breedte (mm)
75
Overschilderbaar
Ja
Stijl
Modern
FSC Gecertificeerd

Wanneer hout FSC gecertificeerd is, betekent dit dat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Bij FSC mix bestaat het materiaal voor minimaal 70% uit hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen volgens de FSC richtlijnen. Maximaal 30% van de massabalans bestaat uit Controlled Wood. Wil je meer weten? Kijk dan op de pagina Duurzaam bosbeheer .

Benodigde gereedschappen
 • Rolmaat
 • Zaag (optioneel)
 • Lijm (High-Tack)