Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
Je bent hier: MDF Koplat Recht
Maatprijs:
per stuk | Incl. BTW

MDF Koplat Recht

MDF vochtwerend V313, voorgelakt

Bezig met laden
1 / 2
Prijs ophalen
 • MDF Deurlijst Charmant
  MDF Deurlijst Charmant
 • MDF Deurlijst Elegant
  MDF Deurlijst Elegant
 • MDF Deurlijst Klassiek
  MDF Deurlijst Klassiek
 • MDF Deurlijst Traditioneel
  MDF Deurlijst Traditioneel
 • MDF Koplat Klassiek
  MDF Koplat Klassiek
 • MDF Koplat Recht
  MDF Koplat Recht
 • MDF Koplat Schuin
  MDF Koplat Schuin
In verschillende stijlen en afmetingen beschikbaar
Op voorraad - Vandaag besteld binnen 3 werkdagen in huis
Start met bestellen

Koplatten worden gebruikt om de overgang tussen kozijnen en muren af te werken. Vaak wordt er gesproken over een deurkozijn, maar ook bij een raamkozijn worden koplatten gebruikt. De rechte koplat is een simpel en strak model dat past in ieder interieur. De dikte is 12 mm en de breedte is 45 mm of 70 mm afhankelijk van de stijl.

De koplat is voorgelakt in de kleur RAL 9010 en gemaakt van MDF Vochtwerend V313 . Dit houdt in dat de persing van het MDF extra sterk is, waardoor de koplat tegen een druppel water kan en ook extra strak kan worden afgewerkt. Doordat de koplat is voorgelakt hoef je deze na het plaatsen alleen nog te voorzien van een laatste laagje lak in jouw favoriete kleur! Wil je meer lezen over wat MDF precies is? Klik dan hier .

Koplatten bestel je bij ons eenvoudig op maat. We korten de koplatten af én zagen ze zelfs in verstek voor je, als je dat wilt natuurlijk. In verstek zagen is handig voor de hoeken. Wil je meer lezen over hoe je koplatten plaatst? Lees dan onze klustips.

Naast de MDF Koplat recht hebben wij ook andere modellen in ons assortiment. Elke lat heeft zijn eigen stijl, zodat er altijd een plint past bij jouw interieur! Kies voor de MDF Koplat Schuin wanneer je wilt werken met meer diepte, of voor de MDF Koplat Klassiek voor een klassieke of landelijke uitstraling. Wil je nog meer detail in de afwerking van jouw kozijnen? Kies dan voor een MDF Deurlijst (ook wel chambrant, sierlijst of architraaf genoemd). Je kunt de rest van jouw interieur ook direct afwerken met onze en MDF Neuten.

Geef hier je afmeting op
Bezig met laden
Alle uitvoeringen
Lees hier de verschillen
Een onmisbare afwerking in elk huis
Eigenschappen
Type
MDF
Variant
MDF Vochtwerend V313
Kleurcode
RAL 9010
Dikte
12 mm
Kleur
Wit gelakt
Gegrond
Ja
Max. lengte (mm)
2440
Max. breedte (mm)
70
Overschilderbaar
Ja
Stijl
Modern
FSC Gecertificeerd

Wanneer hout FSC gecertificeerd is, betekent dit dat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Bij FSC mix bestaat het materiaal voor minimaal 70% uit hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen volgens de FSC richtlijnen. Maximaal 30% van de massabalans bestaat uit Controlled Wood. Wil je meer weten? Kijk dan op de pagina Duurzaam bosbeheer .

Benodigde gereedschappen
 • Rolmaat
 • Verstekbak (optioneel)
 • Zaag (optioneel)
 • Lijm (High-Tack)