Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
Je bent hier: MDF Deurlijst Traditioneel
Maatprijs:
per stuk | Incl. BTW

MDF Deurlijst Traditioneel

MDF, voorgelakt

Bezig met laden
1 / 2
Prijs ophalen
 • MDF Deurlijst Charmant
  MDF Deurlijst Charmant
 • MDF Deurlijst Elegant
  MDF Deurlijst Elegant
 • MDF Deurlijst Klassiek
  MDF Deurlijst Klassiek
 • MDF Deurlijst Traditioneel
  MDF Deurlijst Traditioneel
 • MDF Koplat Klassiek
  MDF Koplat Klassiek
 • MDF Koplat Recht
  MDF Koplat Recht
 • MDF Koplat Schuin
  MDF Koplat Schuin
In verschillende stijlen en afmetingen beschikbaar
Op voorraad - Vandaag besteld binnen 3 werkdagen in huis
Start met bestellen

Een deurlijst gebruik je om de overgang tussen de muur en het deurkozijn netjes af te werken. Door de deurlijsten tegen de muur aan te lijmen, is de overgang strak afgewerkt. Een deurlijst heeft daarnaast ook een decoratieve functie. De Deurlijst Traditioneel heeft aan de buitenkant een sierlijk randje gefreesd. De afmeting is 68 mm breed en 12 mm dik. Een deurlijst wordt ook wel chambrant, sierlijst of architraaf genoemd.

De Deurlijst Traditioneel is voorgelakt in de kleur RAL 9010 en gemaakt van MDF Vochtwerend V313 . Dit houdt in dat de persing van het MDF extra sterk is, waardoor de deurlijst tegen een druppel water kan en ook extra strak kan worden afgewerkt. Doordat de deurlijst is voorgelakt hoef je deze na het plaatsen alleen nog te voorzien van een laatste laagje lak in jouw favoriete kleur! Wil je meer lezen over wat MDF precies is? Klik dan hier .

Deurlijsten bestel je bij ons eenvoudig op maat. We korten de lijsten af én zagen ze zelfs in verstek voor je, als je dat wilt natuurlijk. In verstek zagen is handig voor de hoeken. Wil je meer lezen over hoe je deurlijsten plaatst? Lees dan onze klustips.

Andere modellen zijn de Deurlijst Elegant , Deurlijst Charmant en Deurlijst Klassiek . Naast de MDF Deurlijsten hebben wij ook koplatten in ons assortiment. Elke lat heeft zijn eigen stijl, zodat er altijd een past bij jouw interieur! Kies voor de MDF Koplatten wanneer je een meer strakke afwerking wilt. Je kunt de rest van jouw interieur ook direct afwerken met onze MDF Plinten en MDF Neuten.

Geef hier je afmeting op
Bezig met laden
Alle uitvoeringen
Lees hier de verschillen
Een onmisbare afwerking in elk huis
Eigenschappen
Type
MDF
Variant
MDF Vochtwerend V313
Kleurcode
RAL 9010
Dikte
12 mm
Kleur
Wit gelakt
Gegrond
Ja
Max. lengte (mm)
2440
Max. breedte (mm)
68
Overschilderbaar
Ja
Stijl
Traditioneel
FSC Gecertificeerd

Wanneer hout FSC gecertificeerd is, betekent dit dat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Bij FSC mix bestaat het materiaal voor minimaal 70% uit hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen volgens de FSC richtlijnen. Maximaal 30% van de massabalans bestaat uit Controlled Wood. Wil je meer weten? Kijk dan op de pagina Duurzaam bosbeheer .

Benodigde gereedschappen
 • Rolmaat
 • Verstekbak (optioneel)
 • Zaag (optioneel)
 • Lijm (High-Tack)