Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
  • Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-
Je bent hier: Spaanplaat Zwart Mat Gemelamineerd

Spaanplaat Zwart Mat Gemelamineerd

Spaanplaat Zwart Mat Gemelamineerd
Dit product wordt gebruikt voor het realiseren van onze maatwerk meubels, maar is niet los verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie.

Zwart plaatmateriaal, direct klaar voor gebruik

Spaanplaat Zwart Gemelamineerd is zowel als constructieve en als decoratieve plaat te gebruiken. Het wordt vaak gebruikt voor werkbladen, kasten en het plaatsen van scheidingswanden. De mat zwarte (Egger U999/9) kunststof toplaag (melamine) zorgt ervoor dat je deze spaanplaat niet meer hoeft te schilderen. De plaat is dus direct klaar voor gebruik! Wel zijn de kopse kanten onbewerkt, waardoor de binnenlaag van spaanplaat zichtbaar is.

De toepassing van Spaanplaat Zwart Mat Gemelamineerd

Spaanplaat Zwart Mat Gemelamineerd wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van meubels. Doordat de plaat voorzien is van een melamine-laag kan het direct gebruikt worden.

Het bewerken van Spaanplaat Zwart Mat Gemelamineerd

Bij het gebruik van Spaanplaat Zwart Mat Gemelamineerd is het grote voordeel dat het direct gebruiksklaar is. De matzwarte laag hoeft niet geschilderd te worden, de kunststof laag maakt dit zelfs lastiger. Schilderen kan wel, maar dan moet je eerst gebruik maken van een speciale primer. Bij het bewerken van spaanplaat kan het zijn dat de kunststof toplaag gaat uitbreken. Om dit te voorkomen gebruiken wij in onze zagerij een zaag met zogenoemde voorritser. Dit tweede zaagblad zorgt ervoor dat het gezaagde deel niet splintert, maar er mooi en strak uitziet.

Elke houtsoort heeft zijn eigen kracht
Eigenschappen
Type
Spaanplaat
Variant
Spaanplaat Zwart Mat Gemelamineerd
Dikte
10 mm, 18 mm
Kleur
Zwart / Grijs
Zichtzijde
Ja
Max. lengte (mm)
2800
Max. breedte (mm)
2070
Geschikt voor
Binnen
Toplaag
2 zijdes
Merk
Egger
Kleurcode
U999 str 9
Plus en minpunten
  • Duurzaam product: meer dan driekwart resthout
  • Gebruiksklaar oppervlak door de vulkaanzwarte laag melamine
  • Licht van gewicht
  • Alleen geschikt voor gebruik binnenshuis
Toepassingen
  • Wanden
  • Interieurbekleding