Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
Je bent hier: Elma stucloper 60 m x 55 cm 35 m²

Elma stucloper 60 m x 55 cm 35 m²

Bezig met laden
1 / 1
18,99 Incl. BTW
voorraad wordt geladen
Minimale afname: 2 stuks
Aantal

Elma stucloper 60 m x 55 cm 35 m²

Elma stucloper is afdekmateriaal van zware kwaliteit en voorzien van een dubbelzijdige PE folie met antislip coating. Geschikt voor het afdekken van vloeren bij stuc- en schilderwerkzaamheden.

Voor een optimale vloerbescherming tijdens (ver)bouwwerkzaamheden. 100% waterdicht. Beschermd vloeroppervlak circa 35 m².

Gebruiksaanwijzing: Indien u een breder oppervlak wilt afdekken, dient u de stucloper 3-5 cm met de naastgelegen strook te overlappen. Bevestig de stucloper aan elkaar met een sterke klussentape, zodat u niet kunt struikelen over opstaande randjes. Ook voorkomt u hiermee dat er gruis of puin onder de stucloper terecht komt.

Tips voor gebruik: Pas er op dat u tijdens het afsnijden (of knippen) van de rol de ondergrond niet beschadigd. U kunt de stucloper tijdens de klus aanvegen. Na afloop van de klus kunt u de stucloper rustig oprollen, zodat u het stof als het ware meerolt.

Dit accessoire maakt jouw klus nóg makkelijker!
Eigenschappen
Breedte
550 mm
Merk
Elma
Lengte
60 m
Kenmerken
  • Dubbelzijdige PE folie
  • Antislip coating
  • Geschikt voor 35 m²
Tip
Zorg ervoor dat je de uiteinden van de stucloper goed vastmaakt, zodat je veilig kunt werken.
Voordelen

Niet vochtdoorlatend en duurzaam in gebruik

Inhoud consumentenverpakking
35 m2