Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
Je bent hier: Elma blokwitter prof 5 x 15 cm

Elma blokwitter prof 5 x 15 cm

Elma blokwitter prof 5 x 15 cm
Dit product is niet meer leverbaar. Bekijk de alternatieven
19,50 Incl. BTW
voorraad wordt geladen

Elma blokwitter prof 5 x 15 cm

Een Elma blokwitter is uitermate geschikt voor het verwerken van muurverf op grote oppervlakken zoals wanden, plafonds en vloeren. Door de emmerhaak, die tussen het blok en de onderkant van de steel is bevestigd, kan de kwast aan een emmer of verfbak worden gehangen. Ideaal voor een time-out. De professionele blokwitter is voorzien van chinees varkenshaar. Varkenshaar bepaalt in hoge mate de kwaliteit van de kwast. Het is dik, sterk, elastisch en conisch. Conisch wil zeggen dat de haren aan de wortelzijde dikker zijn dan aan de uiteinden. De conische haren zorgen ervoor dat de kwast de verf kan vasthouden en geleidelijk weer afgeeft. Een andere zeer belangrijke eigenschap is dat varkenshaar een gespleten punt heeft. Dit zorgt ervoor dat de bovenzijde van de kwast zacht is, waardoor de verf gelijkmatig kan worden verdeeld zonder kwastaanzetten. Bij het verslijten van het haar blijft het haar zich splitsen waardoor de kwast zijn eigenschappen behoudt. Opmerkingen: Je blokwitter schoonmaken kun je het beste doen door het gebruik van een kwastenreiniger.
Dit accessoire maakt jouw klus nóg makkelijker!
Eigenschappen
Merk
Elma
Serie
Prof
Maat
5 x 150 mm
Kenmerken
  • Blank gelakte houten steel en tablet
  • Extra lang zwart chinees varkenshaar
  • Emmerhaak
  • Koperkleurige bus
Tip
Zorg ervoor dat je voldoende licht, ruimte en tijd heeft om netjes te werken en dat je de ondergrond voldoende afdekt. Tip: schilder eerst een stukje wat minder in het zicht is. Zo krijgt de verf kans om goed opgenomen te worden door de roller of kwast. Gebruik afplakband ter bescherming.
Voordelen
Het haar is zeer sterk, hierdoor gaat de blokwitter extra lang mee.
Inhoud consumentenverpakking
1 stuk