Sustainable and anewed

Sustainable and Renewed een thema dat ons allemaal aan gaat. De een meer dan de ander, maar we zijn allemaal bezig met de toekomst: hoe kunnen we de wereld beter achterlaten. In de houtwereld is dit een belangrijk onderwerp. Het gebruik van natuurproducten is door velen gewenst, maar brengt ook een keerzijde met zich mee. Hoe wij dat als zagerij zien? Wij willen jou helpen met jouw project of een zo efficiënt mogelijke manier en zo min mogelijk waste. Hoe we dat doen? Wij helpen jou met het up- of recyclen van jouw (houten) meubel, zodat die langer mee kan! 

Daarnaast kan jij jouw stempel drukken op de materiaalkeuze die je maakt. Wanneer je kiest voor duurzame materialen kiest zoals (recycled) OSB of MDF, dat uit geperste houtvezels bestaat in plaats van écht natuurlijk materiaal, kies je niet alleen voor een stijlvol interieur, maar ook voor een beter milieu. Door het hergebruiken van materialen en het kiezen voor gerecyclede of biologisch afbreekbare opties, draag je bij aan een groenere planeet.

Je kunt op maat gezaagde planken gebruiken om unieke wandrekken, boekenplanken of opbergkasten te maken. Met OSB kun je zelfs een statement maken door het toe te passen als muurbekleding. HPL is een veelzijdig materiaal dat je kunt gebruiken voor het maken van een modern ogende tafel of kast.

Door het combineren van duurzame materialen met gerecyclede items zoals op maat gezaagd plaatmateriaal in combinatie met vintage meubels, geef je je interieur een unieke en persoonlijke touch. 

Kies voor duurzame materialen en creëer een stijlvol, modern en ecologisch verantwoord interieur. Met op maat gezaagd mdf, OSB, gemelamineerd spaanplaat of HPL kun je alle kanten op. Maak zelf een meubel of upcycle je huidige interieur. Laat je creativiteit de vrije loop met een beetje hulp van OPMAATZAGEN.nl.