Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.

Coronavirus (COVID-19) update

Online bestellen blijft mogelijk

Het Coronavirus (COVID-19) leidt tot diverse maatregelen en beperkingen. Deze zijn ook van invloed op onze werkwijze en de service die je van OPMAATZAGEN.nl gewend bent. We doen er alles aan om hinder te voorkomen en we blijven je helpen met alle klus-projecten. Op deze manier brengen we je op de hoogte van de maatregelen die wij nemen om de risico’s te beperken. De gezondheid van iedereen staat hierin voorop.

Productie in onze zagerij

Op dit moment draait onze zagerij op volle kracht. Al onze collega’s zijn fit en zetten de schouders eronder. Met aangepaste veiligheidsregels zijn we in staat om de komende weken “gewoon” door te kunnen werken.

Bezorgen en afhalen

Onze transporteurs hebben laten weten vooralsnog geen vertragingen te verwachten. Wel zullen ze bestellingen niet naar binnen tillen, geen handen geven en afstand bewaren. Orders afhalen bij ons in Veenendaal en onze partner in Tilburg blijft mogelijk.

Bestellingen wijzigen

Heb je een bestelling gedaan welke je toch liever op een andere dag of een aangepast adres ontvangt? Laat het ons weten en we passen het voor je aan. Geen probleem. Mail de wijziging naar klantenservice@opmaatzagen.nl onder vermelding van je ordernummer.

Showroom

Onze showroom is tijdelijk gesloten. Wij zullen contact opnemen met alle mensen die een afspraak hebben ingepland. Vanaf heden kun je bij ons een afspraak maken voor een digitaal video advies. Onze vakkenkast-expert Ivonne zit, vanuit huis, voor je klaar.

Bereikbaarheid

Via email, chat en telefoon zullen wij de komende weken op werkdagen tussen 09:00u en 17:00u bereikbaar zijn. We helpen en adviseren je graag bij je klus. Je zal niet door hebben dat onze collega’s mogelijk vanuit huis werken. Als de situatie als gevolg van het Coronavirus verandert brengen we je, bij een lopende bestelling, direct op de hoogte. Heb je vragen naar aanleiding van deze email? Laat het ons weten.

We wensen iedereen veel sterkte in deze tijd.