Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
Je bent hier: CéPé Molenlijn buitenolie zwart 425 500 ml

CéPé Molenlijn buitenolie zwart 425 500 ml

Bezig met laden
1 / 0
35,65 Incl. BTW
voorraad wordt geladen
Aantal

CéPé Molenlijn buitenolie zwart 425 500 ml

CéPé Molenlijn buitenolie is een milieuvriendelijke decoratieve olie, speciaal ontwikkeld voor buitenshuis. Deze buitenolie is een transparante, vochtregulerende, gekleurde olie op waterbasis. Deze beschermende olie is geschikt voor alle onbehandelde hard- en zachthoutsoorten o.a. Teak, Meranti, Bankirai etc. Dit product is uitermate geschikt voor reeds geïmpregneerd hout. Naast de uitstekende bescherming voor hout en zacht matte uitstraling is deze buitenolie ook anti-alg en schimmelwerend, wordt niet glad, en is UV beschermend. Daarbij is dit product is niet broeigevoelig! Een groot voordeel van de buitenolie van CéPé is dat het na jaren opnieuw aangebracht kan worden. De oude laag hoeft er dus niet af.
Dit accessoire maakt jouw klus nóg makkelijker!
Eigenschappen
Kleur
Zwart
Merk
CéPé
Serie
Molenlijn
Eigenschap
anti-alg en schimmelwerend, wordt niet glad en is UV beschermend
Kenmerken
  • Stofdroog na ca. 4 uur
  • Overschilderbaar na ca. 12 uur
  • 1 Ltr. is voldoende voor ca. 15 m2
Tip
De olie is gebruiksklaar en dekt in een keer. Wel goed doorroeren. U moet dit product dun aanbrengen met een kwast, doek of spons in de lengterichting van het hout. Reinig uw hout met een huishoud schoonmaakmiddel. Daarna eventueel ruw hout gladschuren en stofvrij maken. Dan de olie in een dunne laag aanbrengen. Eventuele olieresten uitpoetsen met een doek. Olielaag goed laten drogen.
Voordelen
  • Gebruiksklaar
  • In 1 keer dekkend
  • Reukloos
  • 100% natuurlijk
Inhoud consumentenverpakking
500 ml
Verbruik
1 liter voor 10 - 12 m²
Dekking
transparant