Nieuw: Laat je plaatmateriaal afwerken met ABS band

15 april 2019
1 minuut

Hoera! ABS band staat online. We zijn ontzettend trots op deze toevoeging omdat dit de perfecte afwerking van jouw op maat gezaagde plaatmateriaal is.

Hoera! ABS band staat online. We zijn ontzettend trots op deze toevoeging omdat dit de perfecte afwerking van jouw op maat gezaagde plaatmateriaal is.

Ga direct naar:

Handig bij

ABS band is de perfecte afwerking voor de kopse kanten van Spaanplaat Wit Gemelamineerd en MDF. Het band is 2 mm dik en geeft een mooie afwerking van de plaat, waarbij de randjes wat afgerond zijn. Bij spaanplaat is het nodig om de kopse kanten netjes af te werken en bij MDF is het een perfecte afwerking voor de kopse kanten die altijd zoveel verf opzuigen.

ABS band online bestellen

Bestel nu ABS band op diverse plaatmaterialen bij OPMAATZAGEN.nl. ABS band is beschikbaar op plaatmateriaal dikker dan 12mm en is onder andere handig wanneer je aan de slag gaat met spaanplaat wat een melamine toplaag heeft. Je wilt dan natuurlijk de kopse kanten netjes af laten werken met ABS band, zodat je het spaanplaat niet meer ziet! Je vindt dit materiaal als Spaanplaat Wit Gemelamineerd in ons assortiment.

Bestel spaanplaat met ABS band

Overschilderbaar

ABS band is overschilderbaar. Dat betekent dat het ook handig is om te laten aanbrengen op bijvoorbeeld MDF! Geen gedoe meer met kopse kantjes die extra aandacht nodig hebben omdat deze de verf opzuigen. Door het ABS band zijn de randjes ook direct minder scherp en hoef je deze niet meer af te laten ronden. De radius van het ABS band is ongeveer 3mm. Dit is een subtiele ronding die het materiaal nog steeds een strak uiterlijk geeft. Dat is écht handig!

Bestel MDF met ABS band

Bekijk ons assortiment

Door jouw project op maat gezaagd te bestellen, heb je zelf geen geavanceerde (zaag)machines nodig, betaal je alleen voor het materiaal dat je nodig hebt en hoef je zelf niets te vervoeren. Het bespaart dus veel tijd! Wil je direct bestellen? Ga naar de shop. Hier is ook meer informatie over de verschillende materialen, vormen en afwerkingsopties te vinden. Meer inspiratie en klustips lees je op de inspiratiepagina.

Bekijk ons assortiment
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort