Klantenservice-medewerker Geerjanne: ik stel me graag even voor!

Like deze post!

Misschien heb je haar al eens aan de telefoon gehad of met haar gemaild. Geerjanne is klantenservice-medewerker bij OPMAATZAGEN.nl en stelt zich graag even voor!

Ga direct naar:

Dit ben ik in een notendop

Ik ben Geerjanne. Ik ben een echt familiemens! Ik kom uit een groot gezin, ik ben namelijk de jongste van 5 kinderen. Ik ben opgegroeid in een dorp en ben heel jong getrouwd: op mijn 19e al. Ze noemen mij altijd een verwend nest en dat ben ik misschien ook wel als jongste uit het gezin ;-). Ik ben een gezelligheidsmens en een echt mensenmens. Ik houd enorm van verjaardagen en al helemaal van verkleedpartijtjes. Mijn vriendinnen zeggen altijd dat het lachen, gieren, brullen is met mij!

Zo uit ik mijn creativiteit

Ik vind het heerlijk om leuke dingen te maken voor in huis. Stylen met accessoires die passen bij de seizoenen en de trends. Ik heb een achtergrond in de bloemen en vind het ook erg leuk om mooie takken en bloemen neer te zetten. Maar het hoeft niet per se een boeket te zijn hoor, van 1 mooie tak kan ik al helemaal blij worden! Nu ben ik bijvoorbeeld bezig met het maken van een herfstkrans voor aan de muur.

Klantenservice-medewerker bij OPMAATZAGEN.nl, wat houdt dat in?

Voornamelijk het adviseren van klanten en het maken van offertes. Eigenlijk alles wat er bij een bestelling komt kijken. We doen zo veel mogelijk automatisch, maar het blijft nodig om sommige dingen handmatig te doen. Ik heb ook veel contact met leveranciers en transporteurs.

Nabellen van onze klanten om te vragen wat de ervaring is met onze webshop hoort er ook bij. En ik vind het belangrijk om daarmee dan ook écht iets doen! Dat doen we ook altijd, dus ik vind het fijn als onze klanten ons waardevolle feedback kunnen geven, zodat we ons hele proces telkens weer kunnen verbeteren.

Het leukste aan mijn werk is...

Het adviseren van onze klanten! Ik vind het superleuk als ik mag meedenken met hun klus. Als ik ze spreek dan voelt het vaak alsof ik tegenover ze zit om mee te denken. Het is ook erg leuk als mensen je gaan herkennen, je bouwt echt een band op. In het begin was ik daar wel bang voor: alleen contact met mensen op afstand? Maar je kunt vaak direct een oplossing bieden. Het lijkt voor ons inmiddels heel gewoon, maar klanten staan vaak versteld van de service die wij verlenen. Ik word er vooral ontzettend blij van om klanten blij te maken!

Zelfs als er een klacht is dan vind ik dat leuk om die op te lossen. Blije klanten staan bij ons op nummer 1 en ik geniet er dan echt van als ik een negatieve ervaring kan ombuigen naar een positieve ervaring!

Als ik klus dan...

Doe ik dat samen met mijn vader. Mijn man is echt niet handig met hout, dus schiet mijn vader te hulp bij klussen in huis. Ik doe inspiratie op via Pinterest en samen gaan we het dan namaken. Eerst gaan we naar de bouwmarkt. Ik zie dan direct wat ik mooi vind en mijn vader adviseert dan over de materiaalkeuze. Sinds ik bij OPMAATZAGEN.nl werk, kan ik mijn vader ook klustips geven en advies over materiaal waarvan hij nog niet wist wat het was. En dat is natuurlijk helemaal leuk! Zo leren we telkens weer van elkaar.

Ik en mijn huis

De stijl in mijn huis is vrij landelijk. Ik ben het liefste in de keuken omdat die net nieuw is en het mooiste eruit ziet van alles! De volgende klus wordt een nieuwe badkamer of een dakkapel. Of misschien wel allebei tegelijk! Ik heb al helemaal in mijn hoofd hoe ik het ga doen. Een combinatie van beton met houten accessoires vind ik echt heel tof in de badkamer.

Klein geluk is voor mij...

 

Klantenservice medewerker Geerjanne - in het bos - OPMAATZAGEN.nlKlantenservice medewerker Geerjanne - Openhaard - OPMAATZAGEN.nlKlantenservice medewerker Geerjanne - Zonsondergang - OPMAATZAGEN.nl

  • Op zondagmiddag een wandeling maken in het bos
  • Wanneer het hele gezin bij elkaar is op familiedag. Omdat ik uit een groot gezin kom, komt dat niet zo vaak voor. Eigenlijk is dat gewoon groot geluk!
  • Als mijn neefjes aan mijn man vragen of hij wil meedoen met een potje voetbal omdat hij daar zo goed in is. Op dat soort momenten smelt ik!
  • Wanneer de houtkachel voor het eerst weer wordt aangestoken
  • Mooie uitzichten en de zonsondergang. Vooral wanneer ik op vakantie ben.

In mijn vrije tijd...

Ik houd er enorm van om gezellig met vriendinnen of familie op een terrasje te zitten en mensen te kijken. Daarnaast houd ik ook enorm van vakantie. Richting de zomer zie ik er al naar uit om weer een nieuwe vakantie te boeken. We gaan dan graag samen met vrienden of familie. Dat vind ik dat echt heel gezellig! Daarnaast houd ik er ook van om mijn huis elk seizoen weer opnieuw te stylen. Vooral in de herfst en de lente. Dan neem ik echt de hele dag de tijd om alles lekker gezellig en fris te maken en passend bij het nieuwe seizoen!

Wat geeft je voldoening in je werk?

Ik mag de hele dag bezig zijn met iets wat ik superleuk vind! Het adviseren en betrokken zijn vind ik het leukste, en het is dan helemaal leuk om ook nog een foto van het eindresultaat te krijgen. Ik vind het dan erg leuk dat ik daaraan heb kunnen bijdragen en ben dan echt enorm trots op de creaties van onze klanten!

>